Milyonlarca Whatsapp kullanıcısını ilgilendiren özellik! Yeni metin biçimleri eklenecek

Milyonlarca Whatsapp kullanıcısını ilgilendiren özellik! Yeni metin biçimleri eklenecek

Milyonlarca Whatsapp kullanıcısını ilgilendiren radikal özellik! Whatsapp, Android ve iOS kullanıcılarının erişebileceği yeni metin biçimlerinin test aşamasına başlandı...

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, Android ve iOS beta programına katılan kullanıcılar için ek metin biçimlendirme seçeneklerini test etmeye başladı. Metin biçimlendirme seçenekleri, kullanıcılara mesajlarını daha düzenli ve vurgulu bir şekilde oluşturmalarını sağlayacak.

WHATSAPP YENİ METİN BİÇİMLERİ

whatsapp.jpg

Bu yeni özellikle birlikte, Android ve iOS beta kullanıcıları, belirli karakterleri kullanarak metinlerine vurgu ve yapı ekleyebilecekler. Örneğin, metnin bir bölümünden önce '>‘ sembolünü ekleyerek, o bölümü vurgulayabilir ve dikkat çekebilirler. Ayrıca, kullanıcılar artık ‘-‘ veya ‘*’ karakterlerini kullanarak basit bir şekilde madde işaretli listeler oluşturabilecekler.

Numaralandırılmış listeler de basitleştirilmiş; kullanıcılar otomatik olarak numaralandırılmış bir liste oluşturmak için mesajlarının önüne bir sayı ekleyebilecekler.

Şu an için, bu yeni metin biçimlendirme özelliklerine WhatsApp beta sürümü 2.24.2.9 olan Android kullanıcıları ve sürüm 23.21.1.75 olan iOS kullanıcıları erişebilir. Ancak, geliştirmelerin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılar için kararlı sürümde kullanıma sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN