500 TL indirimden yararlanmak için son günler! Yapı Kredi kartınızı çıkarıp kontrol edin: Size de hediye edilecek!

500 TL indirimden yararlanmak için son günler! Yapı Kredi kartınızı çıkarıp kontrol edin: Size de hediye edilecek!

Yapı Kredi Bankası'nda hesabı olanlar için 2 ayrı duyuru yapıldı! İndirimden yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Yapı kredi kampanya detayları neler? Sorusu ise merak konusu oldu. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Yapı Kredi World Card kullanıcısı yurt dışında 10.000 TL'ye kadar alışverişlerinde 500 TL World Puan kazanıyor. Yıl sonunda sona eren kampanyadan yurt dışından alışveriş yapanlar yararlanacak. 10.000 TL üzeri her harcamanıza 500 TL kazandırıyor. Kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılabilirsiniz. Buna yurt dışında yapılan fiziki POS işlemleri de dahildir. Bu, site genelinde yapılan harcamalar için sayılmaz. Kripto para birimi veya kumarla ilgili maliyetler değerlendirmeye alınmaz.

YURTDIŞI HARCAMASINA 500 TL KAMPANYA ŞARTLARI

Puan iptal ve nakit çekim iadesi durumlarında kişi tarafından geri alınacaktır. Satın alma işlemi taksitle veya peşin olarak yapılabilir. Her müşteri maksimum 500 TL kazanabilir. Kazanılan puanlar kredi kartına yüklenmektedir. 10 Ocak'a kadar kullanılmadığı takdirde 1 ay sonra ücretlendirilecektir. Kampanya bankanın şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Üye işyerleri ve Yapı Kredi markasına ait sektörlerin giderleri de geçerlidir. Kıbrıs veya Türkiye'deki Duty Free mağazalarında yapılan harcamalar dikkate alınmaz.

Yapı kredi kampanya

CHİPPİN MARKETTE 140 TL HEDİYE!

Chippin market puanı kazandırıyor. Chippin markette yemek alırken 70 TL, ikinci öğün alırken 140 TL olan Chippin puanlar kullanılabiliyor. Aynı anda 350 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılan bu kampanya yıl sonuna kadar geçerlidir.

CHİPPİN MARKETTE 140 TL HEDİYE BAŞVURUSU

Kampanyaya katılmak isteyenler; Uygulamaya girdikten sonra, dahil edilen kredi kartını kullanmanız gerekecek. Banka kartı ödemeleri kabul edilmemektedir. Bu, kişisel bir kredi kartı ile yapılmalıdır. Tek çekim işlemler dahil olmakla birlikte grup ücretleri kabul edilmemektedir. Ek kart ile yapılan harcamalar ana kartta gösterilir. Kampanyadan her müşteri bir defa faydalanabilir. Chippin Market ile kullanılan ücretler önceden sağlanır. Bunun için bankanın en az bir adet açık kartı olması gerekmektedir. Mobil uygulamaya gidin, size uygun kampanyayı bulun ve "Hemen katıl" butonuna basın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN