Bakanlık açıkladı! KPSS şartsız tam 500 personel alımı yapılacak! Başvurular ve sınav tarihleri açıklandı, bu fırsatı kaçırmayın!

Bakanlık açıkladı! KPSS şartsız tam 500 personel alımı yapılacak! Başvurular ve sınav tarihleri açıklandı, bu fırsatı kaçırmayın!

Kamuda iş arayanlara müjdeli haber geldi. Adalet Bakanlığı, KPSS şartı olmadan yeni personel alacağını duyurdu. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte, bakanlığın personel alımıyla ilgili merak edilenler...

Adalet Bakanlığı'ndan yeni personel alım ilanı geldi. Bakanlık, 500 personel alımı yapacağını duyururken başvuru şartlarıyla ilgili de bilgi verdi.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIYOR?

Adalet Bakanlığı, yeni yayımladığı ilanda 500 icra müdürü ile icra müdürü yardımcısı alacağını açıkladı. KPSS şartı aramayan bakanlık, başvurular için son tarih olarak 16 Kasım'ı belirledi. 16 Kasım'a kadar başvurusunu tamamlayamayanlar 24 Kasım geç başvuru tarihinde başvuru işlemlerini yapabilecek. Bakanlığın personel alımı için başvurular ÖSYM AİS üzerinden yapılacak.

 adalet bakanlığı personel alımı

İCRA SINAVI HANGİ TARİHDE DÜZENLENECEK?

Başvuru işlemlerinin son bulmasından sonra, işe alınacak adayların belirlenmesi için sınav düzenlenecek. Söz konusu sınav 25 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da yapılacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN