Halit Kıvanç cenazesi ne zaman defnedilecek? Halit Kıvanç cenaze töreni ne zaman, nerede olacak

Halit Kıvanç cenazesi ne zaman defnedilecek? Halit Kıvanç cenaze töreni ne zaman, nerede olacak

Gazeteci ve yazar Halit Kıvanç, hayatını kaybetti. Maç yorumculuğu ve sunucu olarak pek çok görevde bulunan usta gazeteci Halit Kıvanç, 97 yaşında hayata veda etti. Duayen gazetecinin cenazesinin nerede ve ne zaman toprağa verileceği merak ediliyor. Kıvanç’ın cenazesi 27 Ekim 2022 tarihinde toprağa verilecek.

Birçok program sunan usta gazeteci Halit Kıvanç, 97 yaşında hayata gözlerini kapadı. Duayen gazetecinin cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ünlü gazetecinin ölüm haberini oğlu Ümit Kıvanç açıkladı. Ümit Kıvanç, “Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek.”ifadeleriyle acı haberi paylaştı.

HALİT KIVANÇ KİMDİR?

1925 yılında hayata gözlerini açan Halit Kıvanç, lise eğitimini Pertevniyal Lisesi’nde tamamladı. Ardından üniversite eğitimine başlayan Kıvanç, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde mezun oldu. 3 ay boyunca Siirt-Kozluk (şimdi Batman’a bağlandı) ilçesinde hakim olarak görev aldı. Daha sonra Milliyet, Tercüman, Hürriyet, Güneş başta olmak üzere birçok gazete ve dergide görev aldı. Yazar ve yönetici olarak üst düzey görev yapan Halit Kıvanç, 97 yaşında vefat etti.

Halit Kıvanç'ın cenazesi nerede olacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN