Hollanda'da en çok tercih edilen isimler açıklandı! O isim duyanları şaşırtacak: En çok o isim veriliyor

Hollanda'da en çok tercih edilen isimler açıklandı! O isim duyanları şaşırtacak: En çok o isim veriliyor

Hollanda'da en çok tercih edilen isimler açıklandı! İlk sırada Noah ismi yer alırken, ikinci sıradaki isim duyanları şaşırtacak türden! Hollanda'da en çok erkeklere o isim veriliyor...

Hollanda'da, 2023 yılında yeni doğan bebeklere verilen isimleri gösteren verilere göre, ülkede en çok tercih edilen erkek ismi "Noah" oldu. Hollanda Sosyal Güvenlik Kurumu (SVB) tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılında 888 kez kullanılan "Noah" ismi, erkek bebekler arasında birinci sırayı almış durumda. Kız bebeklerde ise 681 kez tercih edilen "Julia" ismi en popüler kız ismi olarak kayıtlara geçti.

ERKEKLERDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN İKİNCİ İSİM: MUHAMMED

hollanda-en-cok-isim-1.jpg

Farklı yazılışları da dikkate alındığında, Muhammed ismi 721 kez tercih edilerek erkek bebekler arasında ikinci sıraya yerleşti. 2022 yılında da aynı sıralamada bulunan Muhammed ismi, 671 kez tercih edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN