Kremlin'den Putin'in Türkiye'ye ziyareti açıklaması

Kremlin'den Putin'in Türkiye'ye ziyareti açıklaması

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in beklenen Türkiye ziyaretine ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Peskov'un ifadelerine göre, Putin'in Türk yetkililerle kurulacak doğalgaz merkezi konusunu görüşmeyi planladığı belirtildi. Ayrıca, ikili ilişkilerin yanı sıra Ortadoğu'daki son durum ve Ukrayna konusunun da gündeme geleceği vurgulandı.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarete ilişkin detayları paylaştı. Peskov'un ifadelerine göre, Putin'in Türk yetkililerle kurulacak doğalgaz merkezi konusunu görüşmeyi planladığı belirtildi. Ayrıca, ikili ilişkilerin yanı sıra Ortadoğu'daki son durum ve Ukrayna konusunun da gündeme geleceği ifade edildi.

Peskov ayrıca, Moskova'nın defalarca Batı'dan Kuzey Akım doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamalara ilişkin soruşturmanın ayrıntılarını talep ettiğini ancak herhangi bir bilginin paylaşılmadığını da belirtti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'dan seçim mesajı - Son Dakika HaberleriKremlin Sözcüsü Dmitry Peskov

Öte yandan, Reuters'ın haberine göre, Putin'in Türkiye ziyaretinin 12 Şubat'ta gerçekleşmesi bekleniyor. Bu ziyaret, Rusya ile Türkiye arasındaki stratejik ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konuların ele alınacağı önemli bir buluşma olarak kayda geçiyor.

Putin'in Türkiye ziyareti, enerji alanındaki iş birliği ve doğalgaz projelerinin yanı sıra Ortadoğu'daki gelişmelerin de mercek altına alınacağı bir platform sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN