Polisi alarma geçerin 'toplu katliam' ihbarı: Olay yerine giden ekipler manzarayı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı

Polisi alarma geçerin 'toplu katliam' ihbarı: Olay yerine giden ekipler manzarayı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı

İngiltere'de bir adam gittiği kafede yerde hareketsiz yatan insanları görünce durumu polise bildirip toplu katliam ihbarında bulundu. Polis olay yerine baskın düzenleyince yoga dersi yarım kaldı. Yoga öğretmeni ise toplu katil olduğunun düşünülmesinin ilk başta bir şaka olduğunu düşündüğünü söyledi. Kafe yöneticileri ve yoga öğrencileri şaşkınlığa uğrarken, ihbarın asılsız olduğunu öğrenen polis de rahat bir nefes aldı.

İngiltere’nin doğusundaki Lincolnshire kentindeki bir kafede yoga dersine katılanlar huzurlu bir seans olmasını istiyordu. Fakat kafeye gelen bir adam yerde hareketsiz yatan insanları gördüğünde toplu katliam yapıldığını düşünüp polise ihbarda bulundu. Polis olay yerine baskın yapınca ise yoga dersi yarım kaldı.

KAFE YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRENCİLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

TRT Haber'in haberine göre, kafe yöneticileri ve yoga dersi öğrencileri, beklemedikleri polis baskınını görünce şaşkınlığa uğrarken, durumunun anlaşılmasının ardından polis memurları ihbarın asılsız olduğunu anlayınca rahat bir nefes aldı.

Bu arada Lincolnshire Polisi herkesin güvende ve iyi durumda olduğunu teyit ederken, ihbarla ilgili inceleme başlatılmayacağını, çağrının "iyi niyetle" yapıldığını duyurdu.

Baskın yapılan kafenin Facebook hesabından yapılan açıklamada ise “Böyle bir ihbarın ardından hızla harekete geçtikleri için Lincolnshire Polisi’ne teşekkür ederiz. Gelirken yolda akıllarından neler geçtiğini bir an bile hayal edemiyoruz” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN