Altın fiyatları tepetaklak oldu! Uzman isim altını unutturdu, onu işaret etti!

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Uzman isim altını unutturdu, onu işaret etti!

Dikkatlice izlenen son evreler, altın tarifelerine dair, İslam Memiş'in kritik bir uyarısı sonucunda halkın gözleri borsaya çevrildi. Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın tarifeleri, düğün sezonunun da başlamasıyla birlikte, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü, vatandaşların merak konusu haline geldi. Acaba, 17 Mayıs 2023 altın tarifeleri ne kadar, ne kadar TL? İşte ayrıntılar...

Son saatlere dair altın fiyatları, Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in söylemleri ardından 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü insanların merakı haline geldi. Deneyimli kişi, yaz aylarında dolar kurunun 25 TL seviyesini muhafaza edeceğini belirtti ve borsaya giriş için bir fırsat oluştuğunu dile getirdi. Diğer yandan, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın tarifeleri, arama motorlarında sorgulandı. İşte, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü altın tarifeleri...

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT: "3. SEÇENEK YOK!"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için kritik bir uyarıda bulundu.

"Faiz düşüşlerinin devam edeceğine dair ifadeler geliyor." diyen deneyimli kişi, "Bir politika değişikliğiyle birlikte yeni bir değerlendirme gerekecek. Yaz aylarında dolar kurunun 25 lira seviyesini koruyacak." şeklinde söyledi.

2.jpg

"YATIRIMCI İÇİN, KUR KORUMA VE BORSA DIŞINDA BİR EYLEM YOK"

Kur korumanın doğru seçenek olabileceğini belirten Memiş, "Alternatif olarak, borsaya giriş için bir fırsat çıktı. Kur koruma ve borsa dışında yatırımcının yapabileceği çok bir şey yok." ifadesinde bulundu.

"BORSA'YA GİRİŞ İÇİN EN UYGUN ZAMAN!"

İslam Memiş, borsaya giriş için uygun bir zemin oluştuğunu belirtti ve konuşmasına şöyle devam etti:

"GRAM ALTIN ALANLARA ZARAR VERDİ!"
"Şu anki satışlar normal satış. Orta ve uzun yönlü beklentim olumlu... Uyarılarım oldu. Gram tarafında şu an satın alınabilir seviyede olmadığını düşünüyorum. Piyasaların rahatlaması gerekiyor. Bundan sonra bakabiliriz. Şu an gram altın alım fırsatı sunmadı aksine, alanlara zarar verdi. Borsadaki avantajlar sürüyor."

ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL? (17 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA)

Altın tarifeleri, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü yeşil ve yukarı yönlü bir trend gösteriyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 1.261,38 TL'den gerçekleştiren gram altın bugün 1.263,65 TL alış, 1.263.82 satış fiyatından işlem yapılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Önceki kapanışını 9.147,00 TL seviyesinde gerçekleştiren cumhuriyet altını 8.849,00 liradan alınıyor, 9.164,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 4.594.00 TL seviyesinden gerçekleştiren yarım altın 4.438,00 liradan alınıyor, 4.603,00 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Son kapanışını 2.290,00 TL seviyesinde gerçekleştiren çeyrek altın, 17 Mayıs tarihinde 2.212,00 liradan alınıyor, 2.297,00 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Tam altın, 17 Mayıs günü 8.787.55 TL alış, 8,981,04 TL satış fiyatından işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN