Benzin ve motorinde güncel fiyatlar! İndirim-zam gelecek mi? 19 Nisan Ankara, İzmir ve İstanbul fiyat listesi!

Benzin ve motorinde güncel fiyatlar! İndirim-zam gelecek mi? 19 Nisan Ankara, İzmir ve İstanbul fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Petrol fiyatlarında ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ile birlikte sürekli olarak değişen benzin ve motorin fiyatlarında güncel fiyatlar araştırma konusu oldu. Araç sahiplerinin gündeminde yer alan motorin ve benzin fiyatlarının 19 Nisan ile birlikte yükselip yükselmediği merak ediliyor. Son günlerde düşüş yaşayan brent petrol varili ile birlikte sürücüler indirim bekliyor. İşte tüm detaylar...

BENZİN VE MOTORİN İNDİRİM GELECEK Mİ?

Akaryakıt fiyatlarının sık sık gündemde yer aldığı ülkemizde ani yükseliş ve düşüşler devam ediyor. Neredeyse her hafta yaşanan akaryakıt değişikliği ile birlikte güncel fiyatları takip etmek de bir hayli zorlaştı.

Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan gelişmelerden etkilenen benzin ve motorin fiyatlarında yeni beklentiler gündemde yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta itibariyle yükseliş sağlayan petrol fiyatları ile birlikte benzin ve motorine zam yapıldı. Benzin fiyatlarında 1 lira 11 kuruş motorin fiyatlarına ise 67 kuruş tutarında zam geldi. OPEC+ tarafından alınan karar ile birlikte petrol üretiminde sınır koyuldu.

1466732.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Petrol hamlesiyle birlikte aniden yükseliş yaşayan petrol fiyatları 76 dolardan 85 dolara kadar fırladı. Bu durumda gelen zamlar ile birlikte son zamanlarda ufak ufak gerileyen petrol fiyatları sonrasında indirim beklentisi oluştu.

Fakat henüz indirim konusunda net bir açıklama gelmedi. Vatandaşların cebini yakan akaryakıt fiyatları arabaların ev önünde yatmasına sebep oluyor.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yeni gelişmelerin yaşanması beklenirken ilerleyen günlerde pahalı gelen akaryakıt fiyatlarına dair neler yapılacağı araştırılmaya başlandı.

akaryakit-fiyatina-zam-yetismiyor-motorine-gece-yarisi-ekstra-zam.webp

İSTANBUL 19 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 22,41 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 21,06 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 22,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 21,13 TL

ANKARA 19 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 22,82 TL

Ankara Motorin fiyatı: 21,47 TL

İZMİR 19 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 22,80 TL

İzmir Motorin fiyatı: 21,55 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN