Dolara borcu olan elini çabuk tutsun! O tarihte dolar 35 TL olacak: Ünlü ekonomistten sürpriz açıklama

Dolara borcu olan elini çabuk tutsun! O tarihte dolar 35 TL olacak: Ünlü ekonomistten sürpriz açıklama

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna dair sürpriz açıklama geldi. Dolar kuruna dair yaptığı açıklamayla dolara borcu olanları uyardı. Dolar yatırımcılarına ise müjdeli haberi verdi. Felaket senaryosunu paylaşan ünlü ekonomistin verdiği tarihte dolar 35 TL seviyesine yükseleceğini öngörüyor. İşte tüm detaylar...

DOLARA BORCU OLAN ELİNİ ÇABUK TUTSUN

Dolar kurunda yaşanan inişli çıkışlı süreç tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı olan ünlü ekonomistlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçimlerde ilk turun sona ermesi ve ikinci turun kesinleşmesiyle açıklamalar geldi.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tarafından gelen dolar yorumu dolar yatırımcıları ve dolara borcu olanların dikkatini çekti. Dolar kuruna dair yaptığı açıklama esnasında bir felaket duyuran Selçuk Geçer tarihini de paylaştı. Dolara borcu olanların bir an önce bu sorunu ortadan kaldırması gerektiği belirtiliyor. Selçuk Geçer dolar kuruna dair verdiği rakam dudak uçuklattı.

Dolar o tarihte 35 TL'ye ulaşacağı öngörülüyor. Dolar kuruna dair dikkat çeken tahminleriyle sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer'den seçim sonrası tahmini geldi. Yüksek tahminler ile sürekli olarak gündemde yer alan uzman isim uçuk tahminlerine bir yenisini daha ekledi. Bu açıklama ile dolar yatırımcıları havalara uçacak.

dolar-18-tlye-kosarken-selcuk-gecerden-yeni-yorum-olmaz-diyenler-gorun-bakalim-olacak-mi-eexc.webp

DOLAR O TARİHTE 35 TL

O tarih itibariyle doların 35 TL'ye yükseleceğini açıklayan ünlü ekonomist resmi Youtube hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamasında seçim sonrası döviz hareketlerine dair detayları değerlendirdi. Selçuk Geçer açıklamalarında dolara borcu olan için üzücü, dolara yatırım yapanlar için güzel haberleri açıkladı.

Seçim sonrası 35 TL olacağını açıkladığı dolara dair sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı. Geçtiğimiz dönemlerde yaptığı dolar 35 TL tahminini yeniden açıkladı. Dolar kuruna dair tahminlerini duyurduğu "Asgari ücretin yıllar içinde dolar bazında hikayesi" videosunda asgari ücretin dolar bazında karşılığından bahsetti.

113417.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN İKİNCİ TUR AÇIKLAMASI

Seçimlerde ikinci tur sonrasında dolar kurunun 35 TL'ye kadar yükselme ihtimali olduğunu belirten ünlü ekonomist uyarılarda bulundu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıklamaları ise şu şekilde;

ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama %8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebilir. Dolar endeksi bugün 0.225 yükselişle güne başladı. Yeni haftada 106.135 seviyesinden de işlem görüyor. Dolar 35 TL olacak. Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN