Elinde altını olan o hesaba yatırıyor! Patron resmen çıldırdı... Öyle bir rakam kazandırıyor ki...

Elinde altını olan o hesaba yatırıyor! Patron resmen çıldırdı... Öyle bir rakam kazandırıyor ki...

Güvenli liman olarak bilinen ve çoğu yatırımcının ilk tercihi olan altında yeni bir gelişme yaşandı. Elinde altını olan o hesaba yatırmaya başladı! Ekonomi yazarı Barış Soydan, “patron çıldırdı” diyerek açıkladı. Yatırımcılara öyle bir para kazandırıyor ki…

Altın ve dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamalar ve verdiği tavsiyelerle bilinen ekonomi yazarı Barış Soydan, yeni bir müjde verdi. Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu haber kapsamında Türk Lirasından dönüşümlü kur korumalının eridiğini lakin altın dönüşümlü kur korumalı için aynı durumun olmadığı öğrenildi.

altin.jpg

YÜZDE 8’E KADAR YÜKSELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ekonomist Barış Soydan, paylaşımında “TL'den dönüşümlü kur korumalı eriyor ama altından dönüşümlü KKM'de patron çıldırdı” yazdı. Buna göre bazı bankalarda altın karşılığı KKM’deki bonusun, yıl sonuna doğru bazı bankalarda yüzde 8’lere kadar çıktığını açıkladı.

altin2.jpg

Soydan, paylaşımında şunları ifade etti:

“TL'den dönüşümlü kur korumalı eriyor ama altından dönüşümlü KKM'de patron çıldırdı. Altın karşılığı KKM'deki bonus yıl sonu yaklasırken bazı bankalarda %8'e yükseldi:

3 aylık kkm bonus %4

6 aylık kkm bonus %7

12 aylık kkm bonus %8”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN