İŞKUR duyurdu: Birçok ile 23 bin 548 beden işçisi alımları başladı! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli...

İŞKUR duyurdu: Birçok ile 23 bin 548 beden işçisi alımları başladı! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli...

İŞKUR tarafından yayımlanan iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Kurum, bugün yayımladığı ilanda birçok ilde istihdam edilmek üzere toplam 23 bin 548 beden işçisi alınacağını duyurdu. İşte, İŞKUR üzerinden yapılacak alımlarla ilgili detaylar...

Özel sektör firmalarının Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımladığı duyurular doğrultusunda, birçok ilde 23.548 beden işçisi alınacak.
Başvuru yapacak adaylarda minimum ilkokul mezunu olma şartı aranırken, diğer başvuru şartları firmalara göre değişiklik gösterebiliyor. Bu yüzden başvuruda bulunacak adayların şartları dikkatli olarak incelemesi önem taşıyor.

İŞKUR'un resmi internet sitesinde alımlarla ilgili tüm detaylar bulunurken, alım yapılacak illerin başında; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Konya'nın geldiği dikkat çekti.

yeni-proje-29.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Beden işçisi alımlarına başvuracak adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN