Kamu bankaları faiz oranlarını en dibe çekti! Kredi çekmenin tam zamanı: Faiz oranları 0.49, 0.60, 0,79...

Kamu bankaları faiz oranlarını en dibe çekti! Kredi çekmenin tam zamanı: Faiz oranları 0.49, 0.60, 0,79...

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kamu bankalarından müjdeli haberler geldi. Ekonomik verilerin taban yapması ile birlikte düşüş yaşayan alım gücü üzerine kamu bankalarından yardım eli uzatıldı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından kredi kampanyaları başladı. 0.49, 0.60 ve 0.79 faiz oranlarıyla kredi imkânı sunuyor. İşte tüm detaylar...

100 BİN TL'YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte vatandaş geçim sıkıntısı çekiyor. Kamu bankaları tarafından 2023 yılında alınan karar ile birlikte faiz oranları dibi gördü. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya ile birlikte faiz oranları 0.49, 0.60 ve 0.79'a kadar geriledi.

100 bin TL'ye varan kredi imkanları düşük faiz ile müşteriye sunuluyor. Faiz oranlarındaki düşüş ile birlikte acil nakit ihtiyacı olanlar banka şubelerinde kuyruk oluşturdu. Belgesiz ve masrafsız bir şekilde kredi teklifi sunan kamu bankaları son yıllarda zorlaşan yaşam koşullarını düzeltmeyi amaçlıyor.

Kredi kampanyasından faydalanabilmek için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Kredi kampanyası ile birlikte detaylar resmi internet sayfalarında paylaşıldı.

s-57e309bdbc7fee880c91760247576389662b1d59.webp

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ŞARTLARI

Kamu bankaları tarafından sunulan düşük faizli krediler için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Öncelikle krediden faydalanabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekir. Ayriyeten 18 yaşını doldurmuş olmak, 1200 ya da daha üzeri kredi notuna sahip olmak, bankalara gecikmiş kredi borcun bulunmaması gerekir. Şartların sağlanması halinde kredi talebinde bulunabilirsiniz.

1-48-frmn-spuh.jpg

KAMU BANKALARI FAİZLERİ İNDİRDİ

Kredi için başvuruda bulunan vatandaşlara 5 bin TL ile 100 bin TL arasında bir nakit desteği verileceği bilgisi paylaşıldı. Kamu bankaları tarafından duyurulan kredi desteği, banka şubeleri ya da internet bankacılığı üzerinden kolay bir şekilde ulaşılabileceği detaylarda yer aldı. Kamu bankaları tarafından açıklanan faiz oranları ise yüzde 0.49, 0.60 ve 0.79 olduğu vurgulandı.

Enflasyonun ve ekonomik sıkıntıların yükseldiği dönemlerde kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanya birçok vatandaşın cebini ferahlatacaktır. Nakit ihtiyaçlarının karşılanması adına düşürülen faiz oranları için başvuruda bulunmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN