Kara haber tez duyulur! Selçuk Geçer dolar sahiplerine felaketi açıkladı! “Umarım bu durumdan kaçınırlar”

Kara haber tez duyulur! Selçuk Geçer dolar sahiplerine felaketi açıkladı! “Umarım bu durumdan kaçınırlar”

Elinde doları bulunan vatandaşları ilgilendiren önemli açıklamalar ünlü ekonomisi Selçuk Geçer'den geldi. Döviz hesapları için o sistemin devreye gireceğini duyuran ünlü ekonomist kulis bilgilerini paylaştı. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Merkez Bankası'nın geçtiğimiz ay aldığı faiz kararı hakkında açıklamalarda bulundu. 27 ay sonra faiz artırımına giden Merkez Bankası’nın kararının ardından dolar fiyatları da hızlı bir artış gösterdi. TL'de değer kaybı görülürken izlenecek seyirde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar fiyatlarındaki ilerleme hakkında önemli açıklamalarda bulunduk. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…

VERGİ GÖRÜLEBİLİR

Döviz hesabı bulunan vatandaşlara önemli açıklamalarda bulunan Ekonomist Selçuk Geçer, ek vergi getirilebileceği iddialarını gündeme getirdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Geçer, şu ifadeleri aktardı:

selcuk-gecer-dolar-aciklamasi-1.jpg

“Bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelecek diyorlar. Vergi gelebilir arkadaşlar. Daha önce de böyle bir takım hatalar yapıldı. Bu hatayı yaptığınız an itibariyle kayıt dışını artırırsınız. Millet parasını bankadan çeker. Bir kereye mahsus o vergiyi öder, parasını yastık altına götürür ve ondan sonra piyasa ile banka arasındaki makas açılmaya başlar.

dolar.jpg

DÖVİZ DAHA PAHALI OLACAK

Açıklamaları doğrultusunda izlenen sayıda Kapalıçarşı'da dövizin çok daha pahalı olacağını ifade eder Geçer, bankalarda daha ucuz alım yapılabileceğini aktardı. Yaşanan bu durumun Ardında bankalarda döviz bulabilmek için daha yüksek fiyat teklif edileceğini ifade eden Selçuk Geçer, Yaşanan bu durumu bankalar arası piyasalarda makasın açılmasına neden olacağını vurguladı. Uzman isim, “Bu yüzden umarım böyle bir şey yapmaktan kaçınırlar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN