Kuyumcular altın 4 bin TL olacak dedi duyan altın almaya koştu! Son 15 günde patlama... Rakam ve tarih verdiler

Kuyumcular altın 4 bin TL olacak dedi duyan altın almaya koştu! Son 15 günde patlama... Rakam ve tarih verdiler

Kuyumcular, "altın 4 bin TL olacak' dedi, duyan altın almak için akın etti! Son 15 günde çeyrek altın fiyatlarında büyük patlama! Rakam ve tarih verildi...

Kuyumcu Bayram Erdoğan, 2023 yılı değerlendirmesi yaparak, çeyrek altının 4 bin liraya çıkabileceği öngörüsünde bulundu. Erdoğan, altının geçtiğimiz yıl yatırımcılara yüzde 90 kazanç sağlayarak en çok tercih edilen yatırım aracı olduğunu belirtti.

altin-fiyatlari-1.jpg

Erdoğan, 2023 yılı başında gram altının 1,100 TL, çeyrek altının ise 1,800 TL olduğunu hatırlatarak, şu anda ise gram altının 2,080 lira, çeyrek altının ise 3,420 lira olduğunu ifade etti. Bu durumu değerlendiren Erdoğan, altının dolar karşısındaki değerinin ortalama yüzde 15'in üzerinde arttığını belirtti.

O TARİHTE ÇEYREK ALTIN 4 BİN LİRAYI GÖRECEK

Gram altın ne kadar? 5 Ağustos 2020 altın piyasası! Çeyrek altın fiyatları son durum nedir? Bir Cumhuriyet altın ne kadar? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Gelecek yıla ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 2024 yılı ilk yarısında doların 33-34 bandında olacağını düşündüklerini ve gram altının 2,080 TL'den 2,500 TL seviyelerine çıkabileceğini öngördüklerini dile getirdi. Aynı dönemde çeyrek altının ise 4 bin - 4 bin 100 liraya ulaşabileceğini belirtti.

Erdoğan ayrıca, son 10-15 gün içinde altın alımlarında ciddi artışlar yaşandığını ve altın alanların sayısında yüzde 50-60 oranında bir artış gözlemlediklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN