Özgür Demirtaş'tan şok tahmin: Beklenen rekor dolar, euro ya da altında değil! Herkesi şaşırtacak yeni rekoru ilk kez açıkladı!

Özgür Demirtaş'tan şok tahmin: Beklenen rekor dolar, euro ya da altında değil! Herkesi şaşırtacak yeni rekoru ilk kez açıkladı!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ardı ardına gerçekleşen vergi yükseltmelerinin akabinde Temmuz ayı enflasyonu hakkında yeni bir açıklama yaptı. "Yeni bir rekor olacak" diyerek insanları ikaz etti. Kimileri dolar, altın ya da euro'nun bahsi geçtiğini düşündü fakat durum çok daha farklı bir seyir izledi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir 'zirve' haberi ile geldi.

Temmuz ayındaki enflasyon oranını dile getirecek olan verilere dikkat çeken Demirtaş, şunları belirtti;

"Temmuz ayı enflasyonu TÜİK tarafından açıklanmış olsa dahi rekor düzeyde olacak. Enflasyonun pençesinde herkes yanacak. Milyonlarca kez ikaz ettim. Yıllardır ikaz ediyorum. Bunların olacağını belirttim. Fakat hiç kimse kulak asmıyor..."

Demirtaş'ın bir sonraki paylaşımı ise, "Temmuz ayı enflasyonu açıklandığında Yüzyılın zirvesine şahit olacaksınız. Kenara yazın…" şeklinde oldu.

ÖTV İÇİN “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI

Ekonomiyle alakalı sosyal medya hesabından yaptığı tahminlerle takipçilerini birçok konuda bilinçlendiren ve uyarılarda bulunan Demirtaş, yakıtta yaşanan ÖTV artışı haberini sosyal medya hesabından "Geçmiş olsun" notuyla paylaştı.

Demirtaş, artışın benzin ve mazot fiyatlarına yaratacağı muazzam etkiyi ise dikkat çekici bir esprisiyle ele aldı.

Sokak röportajlarında "Her zaman 50 liralık benzin alıyorum" diyen insanlara gönderme yapan Demirtaş, ekonominin kötü seyrini vurgulayarak "Her zaman 5000 Liralık Alıyorum" şeklinde yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN