Selçuk Geçer'den dolar alarmı! O rakamı gören döviz bürolarına koştu, dolarda akılları baştan alan seviye geliyor!

Selçuk Geçer'den dolar  alarmı! O rakamı gören döviz bürolarına koştu, dolarda akılları baştan alan seviye geliyor!

Dolar yatırımı yapanlar buraya! Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dolar kurunun 40 TL'yi geçeceğini ifade eden Geçer, o tarihi açıkladı. İşte dolar kuru hakkında merak edilen tüm detaylar…

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımı için önemli açıklamalarda bulundu. Yatırım aracı olarak doları tercih eden vatandaşlar için önemli tarih açıklandı. Dolar biriktirenleri uyaran ünlü ekonomist, herkesin canını sıkacak değerlendirmeler yaptı. Ekonomide görülen kötü gidişat karşısında yatırımlarını korumak isteyen vatandaşları uyaran Geçer, o tarihi işaret etti. İşte dolar kuru hakkında merak edilen tüm detaylar…


40 TL'YE YÜKSELECEK


Dolar hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, dolar fiyatının 40 TL bandına yükselebileceğini aktardı. Dolar kurunda görmeyi beklediği seviyeyi açıklayan Geçer, 40 TL bandına işaret etti.

selcuk-gecer-dolar-aciklamasi-1.jpg
DOLARI OLANLAR BEKLESİN


Dolar açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer, vatandaşların beklemesi gerektiğini vurguladı. Selçuk Geçer, dolara yatırım yapmayan vatandaşların ise çok üzüleceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN