Skoda'nın yenilenen gözdesi için tarih verildi! Rekabette çıta biraz daha yükseldi: İşte yeni Octavia

Skoda'nın yenilenen gözdesi için tarih verildi! Rekabette çıta biraz daha yükseldi: İşte yeni Octavia

Rekabette çıta her gün biraz daha yükseğe çıkıyor. Skoda yenilenen gözdesi için o tarihi işaret etti. Sevgililer Günü'nde yapılan makyaj ile otomobil dünyasına giriş yapan araçtan yeni görüntüler geldi. İşte Skoda Octavia yeni imajı…

HİLAL NAS

Otomotiv sektörü Şubat ayında da yeniliklere doyamadı. Birçok farklı marka farklı fiyatlarla sektöre giriş yaparken Skoda Sevgililer Günü'ne damga vurdu. Rekabet her geçen gün daha da kızışırken Octavia model araçtan yeni görüntüler geldi. Tasarımın hem de teknolojinin bir arada buluştuğu araç dış tasarımının yanı sıra iç tasarımıyla da hayran bırakıyor. Skoda Octavia model aracını paylaştığı herkes görmek için birbiriyle yarışır oldu. İşte Skoda Octavia yeni imajı…

SKODA'DAN YENİ KİMLİK TASARIMI

Skoda'nın en çok satan ve otomobil severler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen modeli Octavia, Sevgililer Günü'nde yapılan makyaj operasyonu ile otomobil dünyasına yeniden merhaba dedi. Dördüncü nesil olarak karşımıza çıkan makyajlı Octavia, tasarım ve teknoloji anlamında birçok yenilikle donatıldı. Özellikle genişletilmiş ön ızgarası ve yeni LED Matrix farlar ile dış tasarımında önemli değişiklikler göze çarpıyor. Ayrıca bagaj kapağı üzerinde yer alan yeni Skoda yazısı, markanın yeni kurumsal kimliğinin de bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

skoda-yeni.jpg

Yenilenen Octavia, motor seçenekleriyle de dikkat çekiyor. 265 beygir güce kadar çıkan dört benzinli ve iki dizel motor seçeneği sunuluyor. Bunun yanı sıra, çevreci otomobil kullanıcılarını hedefleyen hafif hibrit seçenekleri de yeni Octavia'da yer alıyor. Türkiye pazarında ise 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği, Sedan ve Combi versiyonlarıyla birlikte temmuz ayında otomobil severlerle buluşacak.

skoda-arac.jpg

YIL SONUNA KADAR 6 BİN SATIŞ

Skoda, Türkiye'de yeni Octavia modelinden yıl sonuna kadar 6 bin adet satmayı hedefliyor. Bu hedef, markanın Türkiye pazarına olan güvenini ve Octavia'ya olan yoğun ilgiyi gösteriyor. Yenilenen Octavia'nın, özellikle tasarımı, teknolojik donanımları ve çeşitli motor seçenekleriyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi bekleniyor.

skoda-yenilenen-tasarim.jpg

Skoda Octavia, yenilenen yüzüyle bir kez daha segmentindeki rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. Tasarımı, konforu, performansı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken yeni Octavia, temmuz ayında Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Skoda severler ve otomobil tutkunları, bu yeniliklerle dolu modeli sabırsızlıkla bekliyor. Yeni Octavia'nın, markanın Türkiye'deki satış başarısına önemli katkılar sunması ve Skoda'nın pazar payını artırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN