Son yılların en ucuzu o markette! Ayçiçek yağı biten evine stoklayacak: 5 litresi bu fiyata olur mu demeyin...

Son yılların en ucuzu o markette! Ayçiçek yağı biten evine stoklayacak: 5 litresi bu fiyata olur mu demeyin...

Türkiye'de yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında vatandaşlar indirimli ürünleri kaçırmıyor. Marketler tarafından indirim listelerinin göz bebeği olan ayçiçek yağında dev bir indirim daha geldi. O marketten gelen indirim sonrasında müşteriler kapış kapış alıyor. Evinde ayçiçek yağı stoğu azalanlar, teneke teneke dolduruyor. İşte indirim sonrası 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı...

Enflasyonun sürekli artması ve hayat pahalılığından kaynaklanan zamlar durmak bilmiyor. Market ürünlerine yansıyan enflasyon tüketicilerin belini büktü. Enflasyon ile mücadele kapsamında marketlerden gelen indirimler tüketicilerin gündemine konu oluyor. Büyük indirimleri kaçırmayan müşterilere ayçiçek yağı indirimi duyuruldu. O markete giden indirimli fiyattan ayçiçek yağını kapıyor.

ALMADAN GEÇMEYİN

Migros marketler zinciri bu kez indirimi patlattı. Sürekli olarak indirim haberleriyle gündeme gelen Migros, tüketicilerin gündemine oturdu. Hem sanal marketlerde geçerli olan indirim kampanyası hem de marketlerde de geçerliliğini sürdürüyor.

Bugün itibariyle son bulacak indirimden faydalanmak için elinizi çabuk tutmanız gerekir. İndirimden yararlanabilmek için Migros Money Kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmalısınız. Birçok üründe indirim yapan Migros, tüketicilerin ilgi odağı haline geldi.

depositphotos-8299434-l-2015-02vi.jpg

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

İndirim kampanyası kapsamında ayçiçek yağı fiyatları 158,90 TL'ye kadar düşüş gösterdi. Evinde ayçiçek yağı azalan vatandaşlar stoklarını yeniliyor. Ayçiçek yağı stokları bitmeden almanız gerekiyor. Bugün itibariyle sona erecek olan indirimlerde ise birçok ürün bulunuyor. Sürekli olarak indirimler ile gündeme gelen Migros, ağustos ayı boyunca indirim yapmaya devam ediyor.

622c445aed13441560e1e5a9-001.webp

MARKETTE YER ALAN İNDİRİMLER

Migros market zincirleri tarafından yapılan diğer indirimler de dikkat çekiyor. Peynir severler için ön plana çıkan peynir indirimiyle birlikte tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL'de satılıyor. Ayrıca evinde takım çantası eksik olanlara 80,90 TL tutarında takım çantası satıyor.

İndirime giren diğer ürünler ise şu şekilde; dondurma makinesi, çay seti, dijital kaşık ölçeği, bulaşık makinesi, Android Smart Led TV, saç kurutma makinesi, filtre kahve makinesi, Bluetooth kulaklık, akıllı saat, yağsız fritöz, mikrodalga, el blenderi, elektrikli scooter, damacana su pompası ve piknik çantası da satıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN