Türkiye'de satılan en ucuz otomobillerden ama... Avrupa'da satış rekoru kırıyor Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor

Türkiye'de satılan en ucuz otomobillerden ama... Avrupa'da satış rekoru kırıyor Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor

O aracın Avrupa'daki performansı şaşırttı! Türkiye'de satılan en ucuz otomobillerden ama... Tesla'yı bile solladı! Avrupa'da satış rekoru kırıyor Türkiye'de kimse yüzüne bakmıyor...

Avrupa'da Ocak- Ekim sonuçlarına göre en çok satan otomobillerin listesi açıklandı. Listede zirveye oturan marka şaşırttı. Tesla'yı bile sollayan modelin Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller arasında olması dikkat çekti.

AVRUPA'DA EN ÇOK SATAN MODEL HANGİSİ?

avrupada-en-cok-satan-model-hangisi-1.webp

Türkiye'de en ucuz otomobillerden olan ancak Avrupa'da en çok satan otomobiller listesinde başta yer alan Dacia Sandero, beklenmedik bir başarıya imza attı. Son verilere göre, Ocak-Ekim döneminde Dacia Sandero, tam 184.088 adetlik satış rakamıyla Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Tesla Model Y, 183.799 adetlik satış rakamıyla ikinci sırada kendine yer buldu.

Üçüncü sıradaki isim ise Alman otomotiv devi Volkswagen T-Roc. modeli 164.833 adetlik satış performansıyla dikkat çekti.

Peugeot 208 ise 163.672 adetlik satış rakamıyla dördüncü sırada yer alırken beşinci sıraya 154.493 adet satışıyla Renault Clio geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN