Uzman isimden şok dolar yorumu! Doların 35 lira olacağı tarihi verdi!

Uzman isimden şok dolar yorumu! Doların 35 lira olacağı tarihi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sıkça tartışmalara yol açan yüksek dolar kuru tahminleriyle tekrar gündemde. Bu sefer dikkat çekici bir dolar kuru tahminiyle gündemi sarsan Geçer, ellerinde dolar bulunduranlara seslenerek, doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tarih ve rekor seviye açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, güncel verilerle dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerini kamuoyuyla paylaştı.

Geçer, yatırımcıları ilgilendiren önemli bir dönem için Ekim ayını öne çıkardı.

Yeniçağ gazetesinin haberine göre, "Büyük dalgalanmalar yaşanabilir" diyen ünlü ekonomist, yatırımcıların bu dönemde özellikle dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Piyasalardaki baskının uzun süre devam etmeyeceğini vurgulayan Geçer, doların 35 TL'ye kadar yükselmesini beklediğini dile getirdi.

O TARİHE DİKKAT

248064.jpg

"Dolar, önümüzdeki haftalarda gerçek değerine ulaşacaktır" ifadesiyle, Ekim ayının kritik bir süreci işaret ettiğini belirtti.

Döviz alım-satımıyla uğraşanlar, "Dolar borcu olanlar için yeni bir alım fırsatı doğacak mı?" sorusuyla birlikte, dolar yatırımı yapanlar da "Ne zaman bozdurmalıyız?" sorusunu sormaya başladı.

Geçer, Ekim ayının yaklaştığı bir zamanda, değerli madenlere ve dövize yatırım yapanları uyararak, döviz kurlarının hızla yükseleceği ve "rekor seviyelere az kaldığını" dile getirdi.

38 LİRA SEVİYESİNE ULAŞABİLİR

Doların Eylül-Ekim ayları arasında önce 30 TL'ye, ardından 40 TL'ye çıkacağına dair kritik bir tahminde bulunan Geçer, "38 TL seviyesine ulaşabileceğini" ifade etti.

Küresel piyasalardaki hareketlilik, daha önce tahmin edilen yükseliş sürecinin daha erken başlayabileceğine işaret ediyordu.

Selçuk Geçer'e göre, doların bu zamana kadar 38 TL seviyesine ulaşması gerekiyordu.

Ancak önümüzdeki dönemde rekor seviyeye ulaşmanın tahmin edilmesi zor olduğunu düşünen Geçer, Eylül ve Ekim aylarının yatırımcılar için daha tedbirli bir dönem olacağını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN