Ayçiçek yağında fiyatlar dibe vurdu! İndirimi gören markete koşuyor: 45 TL’den 27 TL’ye düştü

Ayçiçek yağında fiyatlar dibe vurdu! İndirimi gören markete koşuyor: 45 TL’den 27 TL’ye düştü

Artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken zincir marketler tarafından yapılan indirim kampanyaları da yakından takip ediliyor. Ayçiçek yağında dev kampanya başladı. O market fiyat etiketlerini yarıya düşürdü. Ayçiçek yağının fiyatı 45 TL'den 27 TL'ye düştü. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Geçtiğimiz yıl en çok zamlanan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatları 2023 yılında marketlerin dikkatinde yer alıyor. Vatandaşları sevindiren indirim açıklamaları peş peşe gelirken A101 fiyat etiketlerini yarıya çekti. Geçim sıkıntısı ile mücadele eden vatandaşlar güncel indirimleri de yakından takip ediyor. Dev indirim kampanyası ile gündeme gelen A101 ayçiçek yağının fiyatını 27 TL'ye düşürdü. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV KAMPANYA

Zincir marketler birbiriyle yarışmaya devam ederken indirim kampanyalarının da ardı arkası kesilmiyor. Enflasyon ve dolar artışı derken vatandaşlar da market alışverişlerine yetişemez oldu. Ay sonunu getirmekte zorlanan birçok kişi marketler tarafından yapılan indirim kampanyalarını da yakından takip ediyor. Haziran ayı sonuna yaklaşırken A101 indirim kampanyasıyla yüzleri güldürdü.

aycicek-yagi-2.jpg


A101 Abalı ayçiçek yağında dev bir kampanyaya imza attı. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren A101 Abalı Ayçiçek Yağının 1 litrelik fiyatını 45,90 TL yerine sadece 27,50 TL'ye satışa çıkardı. İndirimi duyan A101 önünde kuyruk oluşturmaya başladı. Online satışı bulunmayan ayçiçek yağı indirimi için vatandaşlar mağazaları akın ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN