Burası Afrika değil Türkiye! Yılan ihbarına gelen yetkililer manzarayı görünce arkalarına bakmadan kaçtılar... İstila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Yılan ihbarına gelen yetkililer manzarayı görünce arkalarına bakmadan kaçtılar... İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Burası Afrika değil Türkiye! Yılan ihbarına gelen yetkililer korkunç manzarayı görünce arkalarına bakmadan kaçtılar. Tam 3 metre boyunda! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! Yılan ihbarına gelen yetkililer manzarayı görünce arkalarına bakmadan kaçtılar. 3 metrelik dev yılan dehşet saçtı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghggh-2023-07-11t142942-913.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. İstanbul'un yanı başı Sakarya'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. 3 metrelik dev yılan evin içinde dehşet saçtı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dört bir yandan çıkmaya başladı. Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Yeni Atatürk Stadyumu mevkiinde bulunan bir eve 3 metrelik bir dev yılan girdi. Yılanı fark eden ev sakinleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

DEV YILANI GÖRÜNCE ARKALARINA BAKMADAN KAÇTILAR

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri hemen yılanın yerini tespit etti. Ekipler yılanın bulunduğu odaya girince korkup geri kaçtı. Yılanın boyu tam 3 buçuk metre olduğu tespit edilirken uzun çabalar sonrası yılan evden çıkarıldı. Tekrardan doğaya salınan dev yılan yürekleri ağızlara getirdi.

gffggffg-1.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşın dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN