Burası Avustralya değil Türkiye! Dev yılanlar sürü halinde gelip ısırıp saldırmaya başladılar... O ilimizde istila başladı!

Burası Avustralya değil Türkiye! Dev yılanlar sürü halinde gelip ısırıp saldırmaya başladılar... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Sıcaklıklardan dolayı bunalan yılanlar hızla doğaya akın ederken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Avustralya değil Türkiye! Dev yılanlar sürü halinde gelip ısırıp saldırmaya başladılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Burası Avustralya değil Türkiye! Dev yılanlar sürü halinde gelip ısırıp saldırmaya başladılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fggfgf-2023-07-23t132414-935.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Erzurum'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanlar saldırıya geçti. Önüne gelen her şeyi yiyorlar.

BURASI AVUSTRALYA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla yurdun dört bir yanından yılan ihbarları gelmeye devam ediyor. Uzmanlar Erzurum, Erzincan, Artvin, Rize, Kars, Ağrı ve Iğdır gibi yerlerde yaşayanları uyarmıştı ancak yeni kötü haber geldi. Erzurum'da dev yılanlar saldırıya geçti.

DEV YILANLAR SÜRÜ HALİNDE SALDIRIYA GEÇTİ

Erzurum’da ilçeye bağlı Taşkesen Mahallesi'nde tarlasında ot kesen Ekrem Yılmaz isimli vatandaş, fark etmeden üstüne bastığı yılan tarafından ısırıldı. Horasan Devlet Hastanesine ambulans ile getirilen Yılmaz, buradaki tedavisinin ardından durumu ciddiyetini koruduğu için 112 ambulans helikopterine konularak Erzurum Şehir Hastanesine kaldırıldı.

yeni-projegfgfgfgf.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırısına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN