Burası Avustralya değil Türkiye! Eve giren dev yılan dehşet saçtı, gördüğünü soktu geçti... O ilimizde istila başladı!

Burası Avustralya değil Türkiye! Eve giren dev yılan dehşet saçtı, gördüğünü soktu geçti... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Burası Avustralya değil Türkiye! Eve giren dev yılan dehşet saçtı, gördüğünü soktu geçti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılan eviniçinde dehşet saçtı. Burası Avusrtalya değil Türkiye! Eve giren yılan gördüğünü soktu geçti. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

jhhjhj-66.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Siirt'ten gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılan evin içine girdiğini gibi dehşet saçtı.

BURASI AVUSTRALYA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların hızla artmasıyla birlikte yılan vakaları giderek çoğaldı. Siirt'tin Yeni Mahallede bulunan Ş.A’ya ait iki katlı eve yılan girdi. Yılanı fark eden vatandaş, durumu itfaiye ekiplerini bildirdi

DEV YILAN GÖRDÜĞÜNÜ SOKTU GEÇTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yılanın yerini tespit ederek uzun bir çalışma sürdürdü. Sonunda ekipler tarafından yakalanarak çuvala konulan yılan doğal yaşamı olan doğaya tekrardan salındı.

hghggh-2023-07-16t100640-818.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN