Cebinizde 1 TL varsa kontrol edin! Gram altından 6 bin TL daha karlı! Bu şans bir daha gelmez

Cebinizde 1 TL varsa kontrol edin! Gram altından 6 bin TL daha karlı! Bu şans bir daha gelmez

Cebinde 1 TL'si bulunanlar altın almaktan daha karlı çıkabilir. Bozuklukları tek tek inceleyin. Onu bulan resmen zengin oluyor. Gram altından 6.000 TL daha karlı bir kazanç olabilir. İşte tüm detaylar…

Cebinde bozuk para taşıyan milyonlarca kişi bu haberden sonra bütün paraları Tek Tek inceleyecek. Koleksiyoncular bu kez de gözünü 24 Haziran 2018 basımlı 1 TL'ye çevirdi. Darphane tarafından 2018 yılında basılan o para altından daha değerli oldu. İşte tüm detaylar…

CEBİNİZDEKİ 1 TL'Yİ KONTROL EDİN

Darphaneler tarafından özel günlerde basılan paralar koleksiyoncuların da dikkatinde yer alıyor. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, millet ve milletlerarası önemli tarih, bilimsel, kültürel ve sanat olayları ile ilgili günleri belirtmek için özel günlere önemli paralar basıyor. Türk büyüklerini anmak amacıyla yapılan para basımları da oldukça dikkat çekmektedir.

1-tl-degerli.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin Ardında özel olarak bastırılan madeni 1 TL bugünlerde koleksiyonerlerin dikkatinde yer alıyor.24 Haziran 2018 basımı 1 TL'ler Altın fiyatlarını da solladı geçti.

1-tl-degerli-koleksiyoner-001.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlama törenine özel olarak basılan ve 50.000 kopyaya sahip olan 1 TL'ler rekor fiyata aranıyor. İkinci el sitelerinde Bu para için 8.499 TL'lik fiyat biçiliyor. Gram altın fiyatı 1.860 TL bandında yer alırken bu 1 TL'lerle arasında 6000 TL'lik bir fark ortaya çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN