Erdoğan ve Bahçeli depremden etkilenen Osmaniye'de

Erdoğan ve Bahçeli depremden etkilenen Osmaniye'de

İlk olarak dün Hatay'a ve Kahramanmaraş'a ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, incelemelerde bulunmak için bugün depremden etkilenen iller arasında bulunan Osmaniye'ye gitti. İkilinin bundan sonraki durağı ise Gaziantep olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye'ye gitti.

Esenboğa Havalimanı'ndan bölgeye hareket eden Erdoğan'a, dün olduğu gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'nin ardından Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini de ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelecek, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunacak.

İLK ROTA HATAY'DI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün incelemelerde bulunmak üzere gittiği Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen iller arasında olan Hatay'da, AFAD merkezinde kanaat önderleri, muhtarlar ve oda başkanları ile buluştu.

Erdoğan'a yine aynı şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Antakya’da incelemelerde bulunan Erdoğan ve Bahçeli’ye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

Erdoğan ve Bahçeli, bu ziyaretin ardından Kahramanmaraş'a geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN