Faturalı hat kullanan herkese para iadesi! Operatör müşterilerine duyurdu, 186 TL geri ödenecek

Faturalı hat kullanan herkese para iadesi! Operatör müşterilerine duyurdu, 186 TL geri ödenecek

Faturalı hat kullanan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Operatörler tarafından yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken 186 TL tutarında geri ödeme yapılacağı bildirildi. O şartı sağlayan iade alabilecek. İşte iade detaylar…

Türkiye'de faaliyet gösteren operatör şirketleri tarafından yapılan açıklamalar merak ediliyor. Birçok farklı kampanya düzenlenirken yapılan son açıklama tüm müşterilerin yüzünü güldürdü. Operatörler tarafından belirlenen şartları sağlayan tüm müşterilere 186 TL tutarında para iadesi yapılacak. İşte iade detaylar…

O PARALAR İADE EDİLİYOR

Geçtiğimiz yıl 50 TL'den verilen faturalı hat paketleri 2023 yılında uygulanan fahiş zamlarla birlikte 200 TL'ye kadar yükseldi. Vodafone, Türk Telekom, PTTCell, Turkcell gibi operatörlerin müşterilerin mağduriyetini azaltması amacıyla birçok farklı kampanya düzenlendiği görülmektedir. Yapılan son açıklama ise tüm müşterileri sevindirecek cinsten olduğu. Faturalı hat kullanan müşteriler geçmiş dönemlerde yaptıkları ödemeleri ile ilgili para iadesi alabilecek.

operetor-sirketleri.jpg

186 TL YATIRILIYOR


GSM operatörleri tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ödeme tutarının 186 TL olduğu belirtildi. Turkcell müşterilerinin abonelik işlemlerinin iptal edilmesi durumunda uygulama üzerinden kredi kartına TL iadesinde bulunabileceği aktarıldı. Bu kapsamda hesap bakiyelerinizde iade ücretlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

paralarr.jpg


İptal işleminin ardından 2 sene içerisinde iade talebinin yapılabileceği belirtilirken iade taleplerinin 15 gün içerisinde işlemi alındığı vurgulandı. Türk Telekom ve Vodafone operatör kullanıcıları da iade talebinde bulunabiliyor. Aboneliklerini iptal ettiren kullanıcıların iptal tarihi itibariyle iki sene içerisinde talepte bulunabilme hakkı veriliyor. Bu kapsamda 15 gün içerisinde iade tutarları hesapları aktarılmaktadır. 24 aylık sürenin dolması ile birlikte müşterilerin iade talebinde bulunamayacağı belirtildi. Başka bir operatöre geçen müşterilerde 186 TL'lik ödemeler için iade talebi oluşturabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN