İş arayanlar hemen başvursun! Kamu kurumuna KPSS'siz başvuru fırsatı! 18-50 yaş arası başvurular başladı

İş arayanlar hemen başvursun! Kamu kurumuna KPSS'siz başvuru fırsatı! 18-50 yaş arası başvurular başladı

Kamu kurumları, nitelikli personel arayışlarına devam ediyor ve yine Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir ilanla iş arayanlara kapılarını açıyor. 18-50 yaş aralığındaki adaylara yönelik yayımlanan bu ilanın detayları haberimizde...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla daimi olarak personel alımı yapma kararı aldı. Öğretmen ve personel alımlarına ilişkin detaylar açıklandı ve KPSS şartının aranmadığı belirtildi. Farklı kadrolar için ilanların yayımlandığı bildirildi.

ALIM YAPILACAK KONTENJANLAR BELLİ OLDU

fgdfgd.jpg

Belediye bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için alınacak meslekler şunlardır:

1 Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni 1 Coğrafya Öğretmeni 1 Resim Öğretmeni 2 Matematik Öğretmeni 1 Biyoloji Öğretmeni 1 Fen Bilgisi Öğretmeni 2 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı 5 Destek Personeli

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlar da belli oldu. Başvuruda bulunacak adayların 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı aranmaktadır. Öğretmenlik pozisyonları için adayların ilgili eğitim birimlerinden mezun olmaları ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış pedagojik formasyon belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı kadrosu için adayların çocuk gelişimi ve eğitimi alanında mezun olmaları şart koşulmuştur. Destek personeli alımlarında ise en az lise mezunu olunması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ YARIN

Başvurular 25 Temmuz'da başlayacak ve 28 Temmuz'a kadar devam edecek. Başvurular e-posta veya şahsen yapılabilir. E-posta başvuruları için adres: [email protected] Şahsen başvurular için adres: Hasanefendi Ramazanpaşa Mah. Umut ve Sevgi Cad. No: 36/z2 Efeler/Aydın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN