İşsizlere kamu yolu açıldı! İŞKUR ilanı yayınladı, KPSS şartı yok

İşsizlere kamu yolu açıldı! İŞKUR ilanı yayınladı, KPSS şartı yok

Kamu kurumları, çalışma arzusunda olan birçok kişi için sürekli olarak personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Bu bağlamda, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni bir personel alım ilanı duyuruldu. İlgili ilan 18-50 yaş aralığındaki adaylar için yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla daimi olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların öğretmenler ve farklı kadrolar için olacağı, KPSS şartının aranmadığı ve başvuruda bulunacak adayların belli şartları sağlamaları gerektiği belirtildi.

ALIM YAPILACAK ALANLAR NELER?

is-basvurusu-yaparken-dikkat-edilmesi-gerekenler.jpg

Belediye bünyesinde çalışmak isteyenlerin başvurabileceği meslekler şu şekilde:

1 Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, 1 Coğrafya Öğretmeni, 1 Resim Öğretmeni, 5 Destek Personeli, 2 Matematik Öğretmeni, 1 Biyoloji Öğretmeni, 2 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, ve 1 Fen Bilgisi Öğretmeni.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

is-basvurusu-yaparken-dikkat-edilmesi-gerekenler-3.jpg

Başvuru yapmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar da şu şekilde açıklandı:

  • 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşını tamamlamamış olmak gereklidir.
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartı aranmaktadır.
  • Öğretmenlik kadroları için ilgili eğitim birimlerinden mezun olmuş olmak ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış pedagojik formasyon belgesine sahip olmak gerekmektedir.
  • Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı kadrosu için adayların çocuk gelişimi ve eğitim alanında mezun olmaları gerekmektedir.
  • Destek personel alımlarında en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır.

SON GÜN 28 TEMMUZ

Başvurular 25 Temmuz'da başlayacak ve 28 Temmuz'a kadar devam edecektir. Başvurular, e-posta veya şahsen yapılabilecektir. E-posta başvurusu için: [email protected] adresine, şahsen başvuru için ise Hasanefendi Ramazanpaşa Mah. Umut ve Sevgi Cad. No: 36/z2 Efeler adresine başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN