İYİ Parti'den depremzedelerden oy isteyen AK Partililere tepki

İYİ Parti'den depremzedelerden oy isteyen AK Partililere tepki

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı İbrahim Alagöz, depremzedelerden oy isteyen AK Partililere tepki gösterdi. Alagöz, “Ailelerini, sevdiklerini çürük binaların altında bırakmış insanların oylarını, oy için apar topar özensizce attığınız bina temelleriyle mi kazanacaksınız?” dedi.

İYİ Parti'den depremzedelerden oy isteyen AK Partililere tepki geldi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Bursa Milletvekili adayı İbrahim Alagöz, sosyal medya hesabından depremzedelerden oy isteyen AKP yetkililerine tepki gösterdi. Alagöz, “Ailelerini, sevdiklerini çürük binaların altında bırakmış insanların oylarını, oy için apar topar özensizce attığınız bina temelleriyle mi kazanacaksınız?” ifadelerini kullandı.

Alagöz'ün açıklamaları şöyle;

Uzmanların her an olabileceğini belirttiği büyük Marmara depremine de dikkat çeken Alagöz, Bursa’nın da depreme hazırlıklı olmadığına dikkat çekti. Alagöz, “Herkes İstanbul’u konuşuyor ama Bursa’da deprem olması beklenen Kuzey Anadolu Fay Hattının üzerinde kalıyor. Allah muhafaza bu depremi yaşadığımızda, Bursa’da da vaziyet hiç iyi olmayacak.” İfadelerini kullandı.

ibrahim-alagoz.jpg
İbrahim Alagöz

"OY İÇİN APAR TOPAR ÖZENSİZCE ATTIĞINIZ BİNA TEMELLERİYLE Mİ KAZANACAKSINIZ?"

"Jeoloji mühendisleri deprem bölgesinde kısa sürede yapı dikmenin tehlikeleri hakkında uyarıyor, AKP deprem bölgelerinde, seçime yetiştirilmek için alelacele atılmış temellerle utanmadan bir de depremzedelerden oy istiyor! Ailelerini, sevdiklerini çürük binaların altında bırakmış insanların oylarını, oy için apar topar özensizce attığınız bina temelleriyle mi kazanacaksınız?

"3 MİLYONDAN FAZLA İNSANIN CAN GÜVENLİĞİNİN HESABINI KİM VERECEK?"

Depremin yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da Büyük İstanbul Depremi’nin korkusunu yaşıyoruz. Aslında beklenen deprem Büyük Marmara Depremi… Herkes İstanbul’u konuşuyor ama Bursa’da deprem olması beklenen Kuzey Anadolu Fay Hattının üzerinde kalıyor. Allah muhafaza bu depremi yaşadığımızda, Bursa’da da vaziyet hiç iyi olmayacak. Peki İstanbul’da yaşayan 16 milyon, Bursa’da yaşayan 3 milyondan fazla insanın can güvenliğinin hesabını kim verecek?

"DEZAVANTAJLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI ÖNCELEYEN BİR ANLAYIŞLA YÜRÜTECEĞİZ!"

Milletin iktidarında, depremden etkilenme riski bulunan bütün illerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarını ‘’Rant değil çevre ve insan odaklı, afet risklerine karşı dayanıklılığı artıran, kent kimliğini yok etmeyen, doğaya ve tarihe karşı saygılı, dezavantajlı ve engelli vatandaşlarımızı önceleyen bir anlayışla yürüteceğiz!’’ Unutmayın ki; #14Mayıs ‘ta #TürkiyeTarihYazacak #DepremiUnutmaUnutturma"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN