Kokoreç baklava derken Celal Şengör'ü de çaldılar! Yunan kanallarında gören şok oldu "papyonuna kadar aynı"

Kokoreç baklava derken Celal Şengör'ü de çaldılar! Yunan kanallarında gören şok oldu "papyonuna kadar aynı"

Yunanistan’ın kokoreçi baklavayı kendi lezzetleriymiş gibi sunmalarının ardından yeni bir şey çıktı! Kokoreç baklava derken Celal Şengör'ü de çaldılar! Sosyal medyada yorum yağdı. Yunan kanallarında gören şok oldu "papyonuna kadar aynı"

Yunanistan'ın Türkiye'ye ait lezzet ve gelenekleri sahiplenme eğilimi, Yunan TV programcısının akademisyen Prof. Celal Şengör'e benzerliğiyle gündeme taşındı. Yunan TV programcısı Ilias Alexiou'nun Celal Şengör'e olan benzerliği, sosyal medyanın ilgisini çekti ve bir dizi esprili yorumla gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA ESPRİ KONUSU OLDU

gbie0-jwuaaywvq.jpeg

İlias Alexiou'nun, Celal Şengör'e olan benzerliği kullanıcılar arasında espri konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcıları arasında yapılan yorumlarda, "Atilla Taş'ı verelim Celal Hocayı salın", "Celalis Şengörapulos", "Baklava ve kokoreçe eyvallah demedik bu arada" gibi esprili ifadeler yer aldı. Alexiou'nun Celal Şengör'e benzerliği, kullanıcıları güldürürken, gönderilen espri dolu yorumlar gündemde büyük ilgi gördü.

celal-sengor.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN