Yalanı elinde patladı! Türkiye'yi ayağa kaldıran o 'Suriyeli' bakın kim çıktı?

Yalanı elinde patladı! Türkiye'yi ayağa kaldıran o 'Suriyeli' bakın kim çıktı?

Seçimlerin ardından mülteci sorunu tartışma konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyadan paylaşılan son video ise infial yarattı. Sosyal medyada kendisini Suriyeli olarak tanıtan ve aylık 25 bin TL kazandığı söyleyen kişi ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. Yalanı elinde patladı! Kimse bunu beklemiyordu. İletişim Başkanlığı harekete geçti. Türkiye'yi ayağa kaldıran o Suriyeli bakın kim çıktı?

Mülteci sorunu Türkiye'nin gündeminden düşmek bilmiyor. Mültecilerin durumu merak konusu olurken sosyal medyadan paylaşılan son video Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Verdiği röportajda kendisinin Suriyeli olduğunu ve aylık 25 bin TL kazandığı söyleyen kişinin yalanı ortaya çıktı. Vergi vermediği dile getiren o Suriyeli bakın kim çıktı? İletişim Başkanlığı harekete geçti. Yalanı elinde patladı! Bakın o Suriyeli aslında kimmiş?

gfgfgf-2023-06-15t105717-445.jpg

SURİYELİM DEMİŞTİ... YALANI ELİNDE PATLADI!

Sosyal medyada paylaşılan videoda verdiği röportajda kendisinin Suriyeli olduğunu ve aynı zamanda patron olduğunu ifade eden kişinin yalanı ortaya çıktı. "Asgari ücretli ölsün, 25 bin TL kazanıyorum ve vergi ödemiyorum" diyen kişinin yalan söylediği yetkililer tarafından tespit edildi. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) konuya el attı ve gerçek ortaya çıktı.

ghhghg-2023-06-15t105738-564.jpg

Sokak röportajında iddiayı ortaya atan kişinin Suriyeli değil Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin nüfusuna kayıtlı bir Türk vatandaşı olduğu belirtildi.

O 'SURİYELİ' BAKIN KİM ÇIKTI?

DMM'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Yapılan araştırmalar neticesinde, röportajı veren şahsın Şanlıurfa / Viranşehir nüfusuna kayıtlı bir Türk vatandaşı olduğu tespit edilmiştir. Şahısla ilgili adli işlem başlatılmıştır.

Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde Suriyeli olduğunu iddia ederek, "Asgari ücretli ölsün, 25 bin TL kazanıyorum ve vergi ödemiyorum" şeklinde açıklamalarda bulunan şahsın beyanları doğru değildir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN