18-25 yaş arası gençlere müjde! Bu banka bir SMS ile 200 TL hediye veriyor! Elinizi çabuk tutun

18-25 yaş arası gençlere müjde! Bu banka bir SMS ile 200 TL hediye veriyor! Elinizi çabuk tutun

Yapı Kredi Bankası 18-25 yaş arası gençlere 200 TL'lik bonus fırsatı vermeyi planladı. Bankanın koymuş olduğu bir şartı yerine getiren herkes büyük avantaj elde edecek. Yapı Kredi kartı kullananlar kampanyadan faydalanabilecek. Peki, 200 TL bonusu alabilmek için hangi şartların yerine getirilmesi gerekiyor? İşte yanıtı..

Yapı Kredi Bankası tarafından hazırlanan bir çok kampanya devam ederken son hazırladığı kampanyada çeşitli detaylar ortaya çıktı. Banka, son hazırladığı kampanya ile özellikle gençleri etkilemeyi hedefliyor.

Bankalar, bilindiği üzere bireysel emeklilik sistemine kabul edilenlere önemli miktarda ikramiye hakkı vermektedir. Ancak BES'e katılırken Yapı Kredi'ye bağlı bir kredi kartı ile ödeme yapmanız gerekmektedir.

Yapı Kredi 18-25 yaş arası gençlere 200 TL hediye

200 TL' YE KADAR BONUS ÖDEMESİ

Normalde BES'e kayıt olan ve taksitli ödeme yapan 18 yaş altı kullanıcılar için 75 TL olan bonus 200 TL olarak yeniden güncellendi. Yani bireysel emeklilik planına katılma fırsatınız varsa, 18 yaşından küçüklere verilen ikramiyenin daha da yüksek olduğunu görebilirsiniz. BES, ödeme yöntemi olarak bir Yapı Kredi kartı girmenizi gerektirir.

SMS ile nasıl başvuru yapılır?

World Mobil'i indirebilir, uygulama üzerinden banka bonus kampanyalarına katılabilir veya SMS ile başvurabilirsiniz. Katılmak için SMS'e KAZANBES yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaranızı 4454'e SMS olarak göndermeniz yeterli. BES ödemelerinde en az 250 TL tutarındaki ilk taksit tahsil edildiğinde bonus gönderilecektir. Bu, 28 Şubat 2023'e kadar yapılmalıdır. Öte yandan, Allianz Yaşam ve Emeklilik'in bireysel ve toplu emeklilik planları emeklilik planı olarak kabul edilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN