9'ların arasındaki gizli 6'yı 3 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 130 çıkıyor! Ne kadar keskin gözlüsün?

9'ların arasındaki gizli 6'yı 3 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 130 çıkıyor! Ne kadar keskin gözlüsün?

Optik illüzyon: Resimde göz önünde saklanan bir 9 vardır. 6'ların arasındaki gizli 9'u 3 saniyede görebiliyorsanız, gözleriniz şahin kadar keskindir. Şimdi dene.

Optik illüzyonlar, günümüzde en sevilen çevrimiçi zorluklardan biridir. Dikkat ve gözlem becerilerini test etmenin hızlı bir yoludur. Optik illüzyon bulmacalarını denemek, sıklıkla bir kişinin algısını zorlayarak problem çözme yeteneklerini ve eleştirel düşünmesini geliştirmeye yardımcı olur.

optik illüzyonlar beyni uyarır ve mantıksal ve analitik yeteneklerimizi geliştirir, bu da bilişsel yeteneklerimizi artırabilir. Bir şeyleri gözlemlemede çok mu iyisin? O zaman 3 saniyede 6'lar arasından 9'u bulun.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAYIYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görüntü, dikdörtgen bir ızgarada düzenlenmiş bir dizi 6'yı gösteriyor. 9'lu dizide saklanan bir 9'dur ve sizin için zorluk 9'u 3 saniyede tespit etmektir.

9'u bu kadar kısa sürede bulmak zor bir soru. Mükemmel gözlem becerilerine sahip kişiler, sayıyı diğerlerinden daha hızlı tespit edebilir. Dikkatli bakın, 6 serinin herhangi bir yerinde bulunabilir. Zaman hızlı çalışıyor. 6'yı gördünüz mü? Görüntünün tüm alanlarını hızla tarayın ve dikkatinizi çeken bir şey olup olmadığına bakın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Kaç kişi zaman sınırı içinde 9'u bulabildi? Başarılı bir şekilde tespit edebilenler büyük bir alkışı hak ediyor. Mükemmel gözlem becerileriniz var. Yapamayanlar bu tür meydan okumaları düzenli olarak yapmalıdır, bu becerilerinizi geliştirecektir. Bazılarınız 9'un nerede olduğunu merak ediyor olabilir, değil mi? Aşağıdaki çözüme göz atın.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN