Ayçiçek yağı fiyatlarına ay sonu indirimi! A101 5 litre fiyatını yok fiyatına satışa çıkardı: Gören stok yapıyor

Ayçiçek yağı fiyatlarına ay sonu indirimi! A101 5 litre fiyatını yok fiyatına satışa çıkardı: Gören stok yapıyor

Ayçiçek yağı fiyatları cepleri yakarken A101 içimize su serpti! İndirimli fiyat ne kadar? İndirim ne zamana kadar geçerli olacak? İşte detaylar...

A101 market zinciri, ayçiçek yağı fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleştirdi. 5 litrelik ayçiçek yağı, satış fiyatında önemli bir düşüş yaşadı. Bu indirimle ilgili detaylar şu şekildedir:

İndirim, ayçiçek yağı fiyatlarındaki sürekli artışın ardından geldi. Geçtiğimiz yıl, temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı fiyatlarında büyük zamlar görülmüştü. Bu zammlar, birçok vatandaşın geçim sıkıntısı yaşamasına ve market sahipleri ile yemek sektörünün etkilenmesine neden olmuştu.

A101 market zinciri, bu zorlu süreçte vatandaşların yanında olmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla ayçiçek yağına bomba bir indirim yapma kararı aldı. Bu indirim, 5 litrelik ayçiçek yağı için geçerli oldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarında gerçekleşen indirim sonrasında, fiyatlar adeta dip noktasına geldi. Müşteriler ciddi bir indirimden yararlanabilecek! 

a101 ayçiçek yağı indirimi

A101 market zincirinde, ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç sonrasında 5 litrelik Vera Ayçiçek Yağı 129 TL'den satışa sunuldu. Bu indirimden faydalanmak isteyenler, A101 market zincirine gitmeye başladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN