Bu optik illüzyon aklınızla oynayacak! Sadece IQ'su en yüksek insanlar resimdeki ikinci leoparı görüyor!

Bu optik illüzyon aklınızla oynayacak! Sadece  IQ'su en yüksek insanlar resimdeki ikinci leoparı görüyor!

Bu kafa karıştıran optik illüzyon resminde ikinci leoparı 13 saniyede görebilir misiniz? Gözlem becerilerinizin seviyesini test etmek için bu optik illüzyon mücadelesine katılın.

Optik İllüzyon Testleri, beynimizi kandırmak ve gözlem becerilerimizin gücünü anlamamıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu optik illüzyon mücadelesinde, ormandaki ikinci leoparı bulmanız gerekiyor.

Bu optik illüzyon testini bireysel olarak alabilir veya grupta en iyi gözlem becerisine sahip olanı görmek için arkadaşlarınız ve aileniz arasında paylaşabilirsiniz. Eğlence dolu mücadeleye hazır mısınız? O zaman başlayalım.

1-005.jpg

GİZLİ LEOPAR'I 13 SANİYEDE BULUN

Bir fotoğrafçı tarafından çekilen bu görüntüde Brezilya'da bir orman manzarası görebilirsiniz. Bu resimde ayrıca çimlerin arasında pusuya yatmış bir leopar da görülüyor. Bu leoparı fark etmek kolayken, ikinci bir leoparı fark etmek zor.

Sizin için zorluk, gizli ikinci leoparı bulmak ve bunu yapmak için 13 saniyeniz var. Zamanın şimdi başlıyor. İkinci leoparı 13 saniye içinde tespit ederek üstün gözlem becerilerinizi kanıtlayın.

RESİMDE GİZLENEN LEOPARI GÖRDÜN MÜ?

Gizli leoparı gördünüz mü? Bu leoparın özellikle çimle harmanlandığı için fark edilmesinin zor olduğunu biliyoruz. Leoparların, diğer büyük kedi meslektaşları gibi bölgelerini işaretledikleri bilinmektedir.

Hala ikincisini bulamıyorsanız, işte size küçük bir ipucu. Resmin sol tarafında mevcut değil. Şimdi leoparı tekrar aramayı deneyin.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Kaçınız gizli leoparı görebiliyor? Bazı optik illüzyon süperstarlarımızın leoparı fark ettiğine ve bazılarının hala leoparı aradığına inanıyoruz. Çözüm arayanların çözüm için aşağı kaydırması gerekiyor.

2-003.jpg

Umarız bu optik illüzyon mücadelesinden bizim paylaşmaktan keyif aldığımız kadar siz de keyif almışsınızdır. Daha fazla optik illüzyon testi ve zeka testi deneyimlemek için sitemize göz atabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN