Bunu kimse beklemiyordu: Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Survivor'da tarihi yenilik

Bunu kimse beklemiyordu: Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Survivor'da tarihi yenilik

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor, dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaparak sona erdi. Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay olurken Acun Ilıcalı, gelecek sezon yarışmanın formatında tarihi bir yenilik yapacaklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı, 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da tarihi değişikliğe gidileceğini açıkladı.

8 yıldır aralıksız şekilde ekranlara gelerek efsaneleşen yarışma programı Survivor'da gelecek sezon tarihi bir yenilik yaşanacak. Acun Ilıcalı, söz konusu yeniliği ilk kez duyurdu.

2023 yılındaki yayın hayatına ocak ayında başlayan Survivor, dün akşam ekranlara gelen bölümüyle final yaparak sona erdi. Reyting rekortmeni yarışma görkemli bir finalle ekranlara veda ederken Acun Ilıcalı, yeni sezonda yarışmada yapılacak tarihi değişikliği ilk kez açıkladı.

15 Ocak'tan bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor, dün akşam ekranlara gelen bölümüyle sona erdi. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay oldu. Gecenin sonunda açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, gelecek sezon yarışmada tarihi bir değişikliğe gidileceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı Survivor 2024'le ilgili yeni konsepti açıkladı: All Star yapacağız, halk oylaması olmayacak

"SENEYE SMS'SİZ SURVİVOR İLE GELİYORUZ"

Yeni sezonda halk oylaması olmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor 2024'te All Star yapacaklarının müjdesini vererek şunları söyledi:

"Yeni konseptle geliyoruz. Yeni sezonda yarışmacıları daha erken açıklayarak hazırlanmaları için zaman vereceğiz. Yarışmacıların bazıları performansta hak ettik ama oylamada elenmekten yakınıyordu. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak ve iki takım da All Star olacak. Şimdi hodri meydan. Bakalım kim iyiymiş. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek"

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor 2024 konsepti eski yarışmacılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN