Deprem sonrası rafa kalkmıştı! Serenay Sarıkaya'lı, Kıvanç Tatlıtuğ'lu, Nejat İşler'li Aile dizisi o tarihte başlıyor!

Deprem sonrası rafa kalkmıştı! Serenay Sarıkaya'lı, Kıvanç Tatlıtuğ'lu, Nejat İşler'li Aile dizisi o tarihte  başlıyor!

Show TV ekranlarında yakında yayınlanacak olan Aile dizisi depremden dolayı çekimlere ara vermişti. Dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncular yardım ekipleriyle deprem için çalışmaya başlamıştı. Çekimlere tekrardan başlayan dizi setleri sonrası gözler Aile dizisinde döndü. İşte Aile dizisinin yayınlanma tarihi

Herkesin merakla beklediği Aile dizisi deprem sonrasında çekimlerine ara vermişti. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı dizinin yeni bölüm tarihi açıklandı.

ailedizisi.jpg

AİLE DİZİSİNDEN SEVİNDİREN HABER

Uzun süredir TV kanallarında görünmeyen ikili Aile dizisi ile yeniden ekranlara geldi. Senaryosu bakımında dikkat çeken Aile, çekimleriyle de sürekli magazin gündemi meşgul etmişti.

aile.jpg

SETE DEPREM ARASI VERİLMİŞTİ

Maraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrasında dizi setleri çekimlerine arar verirken, oyuncular ise yardım kuruluşlarıyla beraber depremzedeler için çalışmaya başlamıştı.

dizi.jpg

DİZİNİ YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Depremin yaraları sarılırken, diziler de tek tek ekranlara gelmeye başladı. Çekimleri yarım kalan Aile dizisi de 14 Şubat'ta Show Tv'de sevenleriyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN