Dolar kahini Selçuk Geçer'den zelzele yaratacak tahmin! Bu tarihe dikkat: Doları olan hızlı davransın!

Dolar kahini Selçuk Geçer'den zelzele yaratacak tahmin! Bu tarihe dikkat: Doları olan hızlı davransın!

Selçuk Geçer 2023 yılı dolar tahminleri ile yatırımcıların dikkatini çekti. Daha önce de isabetli tahminleri ile dikkat çeken Geçer, doların 40 TL bandına gelebileceğine değindi. İşte detaylar...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, 2023 yılında dolar kurunun Şubat ayında 24 TL bandına çıkacağını ve 2023 yılının sonunda 40 TL bandını görebileceğimizi açıkladı. 

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR KURU HAKKINDA AÇIKLAMALAR: 2023'TE 40 TL BANDINA KADAR YÜKSELECEK Mİ?

Ünlü ekonomist ve dolar tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, dolar kuru hakkında oldukça net açıklamalar gerçekleştirdi. Dolar kuru hakkında ilk kez net rakamlar açıklayan Geçer, 2023 yılında olası dolar senaryosu hakkında da önemli açıklamalar yaptı. 

 

Selçuk Geçer

 

DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar ve vatandaşlar "Dolar kuru yükselecek mi? 2023 yılında en karlı yatırım aracı hangisi?" sorusunun cevabını arıyor. Selçuk Geçer dolar kuru için oldukça iddialı görüşler belirtiyor. Dolar kurunun Şubat ayında 24 TL bandına çıkacağını ve 2023 yılının sonunda 40 TL'ye kadar çıkacağını söyleyen ünlü isim, AK Parti'nin seçim sürecine kadar dolara baskılamak için çalışmalar yürüttüğünü, ancak 6 ay sonra bunun mümkün olmadığını söyledi. 

 

DOLAR ÇOK CİDDİ KAZANÇLAR SAĞLAYACAK!

Selçuk Geçer, 2023 yılında doların en ciddi para kazandıran yatırım araçlarından biri olacağını düşünüyor ve elinde dolar bulunanların beklemesi gerektiğini vurguluyor. Dolar kuru hakkında açıklamalarını sürekli olarak güncel olarak paylaşan Geçer'in, yatırımcılar arasında oldukça büyük bir etkiye sahip olduğu görülüyor. Özellikle de, dolar konusunda öngörüleri ile oldukça iddialı olan Selçuk Geçer'in, yatırımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN