Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber var! O sözleri yürekleri yaktı: Meğer önceden hissetmiş!

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber var! O sözleri yürekleri yaktı: Meğer önceden hissetmiş!

İlki gece 04:17 sırasında meydana gelmişti. Bu deprem 7,7 şiddetindeydi. Diğeri ise 8 saat sonra 13:24'de meydana gelen 7,6 şiddetindeki depremdi. Kahramanmaraş merkez olsa bile bu deprem 10 şehiri etkiledi ve bu şehirlerde yıkımlar oldu. Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Gaziantep depremin etkilediği şehirler. 10 şehirde de can kaybı ve binlerce yaralı var.

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber var! O sözleri yürekleri yaktı: Meğer önceden hissetmiş! Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü olmak üzere iki tane büyük deprem meydana gelmişti. İlki gece 04:17 sırasında meydana gelmişti. Bu deprem 7,7 şiddetindeydi. Diğeri ise 8 saat sonra 13:24'de meydana gelen 7,6 şiddetindeki depremdi. Kahramanmaraş merkez olsa bile bu deprem 10 şehiri etkiledi ve bu şehirlerde yıkımlar oldu. Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Gaziantep depremin etkilediği şehirler. 10 şehirde de can kaybı ve binlerce yaralı var. 

taha duymaz

Tarihin en büyük yıkımlı depremlerinden biri olan Kahramanmaraş depreminde, sosyal medyada yaptığı yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'da Hatay'da halasının bulunduğu apartmanda göçük altında kaldı. Herkes Taha Duymaz'dan haber bekliyor. Taha'nın açıklamaları yürek yakıyor. Taha bulundu mu, depremde kritik saatlerde miyiz? İşte detaylar...

taha duymaz

TAHA DUYMAZ'DAN HABER VAR MI?

Depremin olduğu ilk günden beridir merak edilen isimlerden biri oldu Taha Duymaz. Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü olarak meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerde bir çok can kaybı oluştu. 

TAHA DUYMAZ

Sosyal medyada 15 yaşında maddi imkansızlıklar içinde ve küçücük mutfakta çektiği yemek videolarıyla ünlenen ve fenomen haline gelen Taha Duymaz. Ailesinin maddi durumu çok iyi olmayan, Hatay'da göçük altında kalan gence herkes üzüldü. Kardeşleri ve annesi ile birlikte halasının evinde bulunuyorlardı o akşam. Depreme o apartmanda yakalandılar. Herkes umutlu bekleyişini sürdürüyor ve Taha'nın yaşıyor haberini duymak istiyor. 

TAHA DUYMAZ

Sıfırdan başlayarak kendi çabalarıyla ailesini geçindiren Taha Duymaz'ın sonu herkesi üzdü. Herkess gençten haber bekliyor. 19 yaşındaki Taha  Duymaz  Hatay'da yaşıyor ve 12 kardeşler. Abladı Semiha Duymaz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Enkazın kaldırıldığı bilgisini aktaran Duymaz, umutlu bekleyişlerinin sürdüğünü söyledi. 9 katlı binanın zemin katında bulunan Taha için halen kimse umudunu kaybetmiş değil. Çalışmalar bu sabah saatlerinde tekrar başladı ve Taha'ya ulaşılmaya çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN