Eşini gözler önünde aldatmıştı! Bilal Hacı'dan şok açıklama: Ünlü çift meğer çoktan boşanmış

Eşini gözler önünde aldatmıştı! Bilal Hacı'dan şok açıklama: Ünlü çift meğer çoktan boşanmış

Güne bomba gibi giriş yapan ünlü çift, magazin dünyasını salladı. Sosyal medya fenomeni olan Bilal Hancı, eşini aldattığına dair görüntüler gündemi sarstı. Görüntüleri izleyen eşi Esin Cepni, gözyaşları içerisinde video paylaştı. Günün ilerleyen saatlerinde Bilal Hancı'dan şok eden açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

Bilal Hancı'nın eşini aldattığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada viral olan görüntüler, eşi Esin Çepni'nin önüne düştü. Görüntüleri izledikten sonra video paylaşan sosyal medya fenomeni takipçilerine seslendi. Günün ilerleyen saatlerinde yapılan Bilal Hancı'nın açıklamasına göre, konu çok farklıymış.

BİLAL HANCI EŞİNİ ALDATTI

Youtube platformunda "Kafalar" isminde grubu ile içerik üreticisi olan Bilal Hancı, 2 yıl öncesinde Esin Çepni ile ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Gündüz vakitlerinde sosyal medyaya düşen aldatma görüntüleri ise milyonları yıktı geçti. Sosyal medyada güzel kalpli bir insan olarak tanınan Bilal Hancı'nın o görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Görüntüleri gören Esin Çepni ise üzüldüğünü anlatan bir video paylaştı. Göz yaşları içerisinde çektiği videonun ardından günün ilerleyen saatlerinde Bilal Hancı'dan açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu. Merakla beklenen açıklamanın ardından takipçileri derin bir nefes aldı. Aslında olay çok başkaymış.

bilal-hanci-aldatma-722-body-1.jpg

BİLAL HANCI'NIN AÇIKLAMASI

Olayın ardından açıklamalarda bulunan sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, bu olayla gündem geldiği için üzgün olduğunu belirtti. Öncelikle eşi Esin ve takipçileri üzgün olduğunu belirten Hancı, "Yaklaşık 3 yıldır Esin'le birlikteliğimiz vardı bunun 1 yılı sevgili 2 yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik. Barıştıktan sonra 14 aydır kesintisiz sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya bu paylaşımın ardından ikiye bölündü. Bazıları zaten boşanmışlar şeklinde düşünerek yorum yaparken, bazıları ise boşanma sürecinin resmi olmadığını ve hemen ardına böyle şeylerin yapılmaması gerektiğini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN