Eskilerin bir bildiği olmalı! Rüya kapanını seç senin için ne yakaladığını öğren...

Eskilerin bir bildiği olmalı! Rüya kapanını seç senin için ne yakaladığını öğren...

Rüya kapanı uyuyan insanları kötü ruhlardan koruyan eski zamanlardan kalma tılsımlardır. Rüya kapanlarının yardımı ile ilham ve neşe çekebileceğinize, meydana gelen olayların nedenlerini anlayabileceğinize inanılıyor.

Bu eski zaman tılsımlarında unutmayın her şey yalnızca tüylere, çakıl taşlarına ve "yakalayıcının" rengine bağlıdır.

ruya-kapani.jpg

1 NUMARALI RÜYA KAPANI

Sen hayatında abartmayı seven birisin. Düşünmeye ve iç gözlem yapmaya yatkınsınız, bu nedenle genellikle küçük olaylar sizde bir duygu fırtınasına neden olabilir. Bu da çevrendekilerin sana tepki duymasına neden olur. Pire için yorgan yakanlardansın.

Her şeyi içinizde tutmayın ama aynı zamanda sakinleşmeyi öğrenin, olaylara felsefi açıdan bakmak işinize yarayacaktır. İşte bu paha biçilmez beceriyi edinirseniz , yakın gelecekte başınıza çok uzun zamandır beklediğiniz talih kuşu konacak ve neşeli bir şey başlayacak.

2 NUMARALI RÜYA KAPANI

Size sadece şunu söyleyebiliriz 'hazır olun' büyük değişiklikler geliyor. Bir anlamda hayatınızdaki her şey sıfırdan başlayacak. Artık toparlanma zamanı geldi toplanın, tüm enerjinizi ve gücünüzü kendinize yoğunlaştırın. Kazanmak için bunu yapmak zorundasın.

Size çok şey değiştirme şansı verildi. Bunun için yerine getirilmesi gereken tek koşul, eski kötü alışkanlıklardan ve kalıp yargılardan vazgeçmenizdir.

3 NUMARALI RÜYA KAPANI

Bu öngörü testinin kazananı sensin. Aşk seni bekliyor. Veya çok sıcak ve kişisel bir şey yola çıktı ve geliyor. Kalbin birden çok kez kırıldı bu durum sana acı veriyor. Kalbin yalnız ve soğuk ama bu durum çok yakında bitecek.

Beklediğiniz mutluluk ufukta geliyor. Bu arada aşk size gelirken yalnız zamanlarında yanında olan yakınlarınıza gülümsemeyi sevgini ve ilgini göstermeyi ihmal etme. Verdiklerin unutma mutlaka size geri dönecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN