Evli adamla beraber olan kadından iğrenç mesaj! Esra Ezmeci bile şaşırdı! Bakın neresine dokunamıyormuş?

Evli adamla beraber olan kadından iğrenç mesaj! Esra Ezmeci bile şaşırdı! Bakın neresine dokunamıyormuş?

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci son paylaşımıyla yine şaşırttı. Bakire ve evli bir adamla beraber olduğunu söyleyen bir kadının itirafını yayınlayan Ezmeci, okuyanlara soğuk duş aldırdı. Bakın kadın takipçisi ne itiraf etti?

FOX TV ekranlarında Karşı Karşıya programını sunan ve programın final yapmasından sonra sosyal medyada devam eden Esra Ezmeci, yine şaşırtan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bakire olduğunu söyleyen bir kadın ise attığı mesajla "Yok artık" dedirtti.

esraezmeci.jpg

"EVLİ ADAMLA VE BAKİREYİM" İTİRAFI

Bir takipçisi Esra Ezmeci'ye "Maddi sebeplerden dolayı evli biriyle görüşüyorum, bakireyim, dokunduğunda midem bulanıyor, beni sevdiğini söylüyor, ne yapmalıyım?" diye sordu.

DUYANLAR KÜPLERE BİNDİ

Bu soru karşısında Esra Ezmeci de şaşkınlığını gizleyemedi. Mesajı görenler ise "Rezalet" "Ayıp kalmamış" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN