Gram altın zirveye bayrak dikti! Her şeyi bilen İslam Memiş yeni seviyeyi verdi! Almayan kuyumcuya koşsun

Gram altın zirveye bayrak dikti! Her şeyi bilen İslam Memiş yeni seviyeyi verdi! Almayan kuyumcuya koşsun

Gram altında yükseliş hızla devam ederken, son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 1172 TL seviyesini gören gram altın yatımcıyı sevindirirken İslam Memiş'ten yeni rakam geldi. Her dediği çıkan İslam Memiş bakın sıradaki seviye için ne verdi?

Gram altın için yüksek tahminlerde bulunan İslam Memiş, bu kez net bir rakam verdi. 2023 yılında altının 5 bin lirayı göreceğini söyleyen Memiş, yakın zamanda ise görülecek gram altın seviyesini verdi. Peki 1 gram altın kaç TL olacak? Yatırımcı bu seviyeyi duyunca bayram edecek...

gramlatin.jpg

"ALTIN PUSLU HAVAYI SEVER"

Gram altın belirsizlik hala devam ettiğini söyleyen İslam Memiş, özellikle Rusya-Ukrayna savaşına dikkat çekti. Altının puslu havayı sevdiğini kaydeden Memiş, altının bir sığınma aracı olduğunu söyledi.

GRAM ALTINDA 1500 LİRA SEVİYESİ GELİYOR

Gram altında 1500 lira rakamının görülme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen Memiş, Haziran ayınhda kur ataklarının olacağını da ekledi. Memiş, "Gram altında 1.450-1.550 gibi rakamları görmesi çok kuvvetli bir ihtimal olarak duruyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN