Her şeyi göze alan Zuhal Topal'dan 'İmamoğlu' paylaşımı! Dayanamadı bakın ne yazdı?

Her şeyi göze alan Zuhal Topal'dan 'İmamoğlu' paylaşımı! Dayanamadı bakın ne yazdı?

TV8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına sessiz kalmayan Topal İmamoğlu'na destek mesajı attı. Bakın ünlü sunucu için ne paylaştı?

Yemekteyiz programı ile her gün evlerimize konuk olan Zuhal Topal, son günlerde yaşanan siyasi gerilime sessiz kalmadı. Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası paylaşım yaptı. Topal'ın o paylaşımı takipçilerini şaşırttı.

ekrem.jpg

ZUHAL TOPAL'DAN İMAMOĞLU PAYLAŞIMI

İBB Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret gerekçesiyle görülen davadan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıktı. Karar sonrası siyasiler kadar ünlülerden de İmamoğlu'na destek mesajları geldi.

topalzuhal.jpg

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"

Çok sayıda ünlü verilen kararın hukuksuz olduğunu ifade ederek İmamoğlu'na destek mesajları attı. Bunlardan biride Zuhal Topal oldu.

zuhaltopal1.jpg

Topal, sosyal medya hesabından "Korkunun ecele faydası yok" paylaşımında bulundu. Paylaşım sosyal medyanın gündemine düştü. Gözler Esra Erol ve Müge Anlı'ya döndü.

İŞTE ZUHAL TOPAL'IN O PAYLAŞIMI

zuhaltopal.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN