İhtiyaç sahibi aileye yardım eden Murat Övüç'ten rezil hareket! Öyle bir şey söyledi ki tüm Türkiye ayaklandı: Yaşından utan

Sosyal medyada oldukça aktif olan ve çektiği videolarla fenomen haline gelen Murat Övüç, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Instagram hesabından yeni bir video paylaşan Övüç, ihtiyaç sahibi aileye yardım etmek isterken yaptığı hareketler herkesin ağzını açık bıraktı. Verdiği parayı üstüne basa basa söyledi. Görenler sinirden çıldırdı. Şov için bu da yapılmaz! Bakın Murat Övüç nasıl bir harekette bulunmuş?

TikTok'ta çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Murat Övüç, yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme gelmekte. Her fırsatta ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Övüç, son videosunda yaptığı hareketle gündeme bomba gibi düştü. İhtiyaç sahibi aileye para yardımında bulunan Övüç kullandığı kelimeyle herkesi sinirlendirdi. Tepkiler çığ gibi! Yaşından başından utan. İşte Murat Övüç'ün tepki çeken videosu...

Çektiği videolarla sosyal medya fenomeni haline gelen ve daha sonrasında şarkıcılığa adım atan Murat Övüç, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sürekli olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Murat Övüç, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.

VERDİĞİ PARAYI ÜSTÜNE BASA BASA VURGULADI

Kameralar kayıttayken bir evin kapısını çalan Murat Övüç, çıkan kişiye bir miktar para uzatarak bunu kabul etmelerini istedi. O sırada "Git markete kendine bir şeyler al" dediği duyulan Övüç'ün 500 TL'lik yardım yaptığını üstüne basa basa vurgulaması da dikkat çekti.

dfbfbd.jpg

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

O videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ise sinirden çıldırdı. Hayır işlerinin alenen yapılmaması gerektiğini ve gösteriş malzemesi olarak kullanılmaması gerektiğini ifade eden sosyal medya kullanıcıları Murat Övüç'e tepki gösterdi. Yaşından başından utan!

MURAT ÖVÜÇ KÜMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Murat Övüç1968 yılında Van’da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor.

gfngfn-4.jpg

Tüm bunların yanı sıra yönetmenliğini Sedat Kapurtu’nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN