Lise, ön lisans mezunlarına iş ilanı! O üniversite düşük KPSS puanıyla alacak

Lise, ön lisans mezunlarına iş ilanı! O üniversite düşük KPSS puanıyla alacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Gümüşhane Üniversitesi çatısı altında lise mezunu ve ön lisans mezunu sözleşmeli personel alımlarının yapılacağı duyuruldu. Alımlar için gereken şartlar neler? Kaç KPSS Puanı ile alımlar yapılacak? Detaylar haberimizde...

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Gümüşhane Üniversitesi çatısı altında lise mezunu ve ön lisans mezunu sözleşmeli personel alımlarının yapılacağı duyuruldu.  Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Gümüşhane Üniversitesi çatısı altında lise mezunu ve ön lisans mezunu sözleşmeli personel alımlarının yapılacağı duyuruldu. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu çerçevesinde yapılacak alımlarla birlikte Gümüşhane Üniversitesi'nde istihdam edilecek. Alımlar için gereken şartlar neler? Kaç KPSS Puanı ile alımlar yapılacak? İşte detaylar...

İLANDA GÜNCELLEME DÜN İTİBARİYLE YAPILDI!

Resmi mercilerden yapılan duyuruda "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere; 06.02.2023 tarihli ve 32096 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel Alım ilanı aşağıda belirtildiği şekilde düzeltilmiştir" ifadelerine yer verilerek düzenleme yapıldı.

kpss

LİSE VE ÖNLİSANS MEZUNLARI İÇİN AÇILAN KONTENJANLAR NELER?

sözleşmeli personel

Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımları şöyle:

Lise Mezunu: 8 Temizlik Görevlisi, 1 Şoför, 2 Kaloriferci, 2 Bahçıvan, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen olarak duyuruldu.

Ön Lisans mezunu ise: 1 Şoför, 1 Ses ve Görüntü Sistemleri Görevlisi, 5 Büro Personeli, 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak yine duyuruldu.

kpsskpss

kpss

kpss

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Duyurulan alım şartlarına göre Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde istihdam edilecek olan sözleşmeli personeller için 657  Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesi aranacak. Öte yandan adayların, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli maaşı almaması gerekmektedir. Diğer şartlar ise, adli sicil kaydının temiz olması, alımı yapılacak olan meslek gruplarında bilgi sahibi olması, lise veya ön lisans mezunu olması, 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS 'den Lise için P4, Ön Lisans için ise P3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde istihdam edilecek olan sözleşmeli personel alımları için başvuru takvimi açıklandı. 6 Şubat tarihinde başlayan başvurular, 15 gün sonra son bulacak. Buna göre en geç 20 Şubat tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN