Migros etiketleri indirim için değişti! O ürün 230 TL yerine 124 TL'ye satılacak

Migros etiketleri indirim için değişti! O ürün 230 TL yerine 124 TL'ye satılacak

Döviz kurundaki artışlar sonucunda genel olarak fiyatların yükseldiği bir dönemde, Migros market bugün büyük bir indirim kampanyası başlattı. Normalde 230,90 TL olan bir ürünün fiyatını 123,90 TL'ye kadar düşürerek tüketicilere büyük bir fırsat sunan Migros, ayçiçek yağı, süt, kağıt havlu, çay ve diğer ürünlerde de indirimler gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Son bir haftadır artan döviz kurlarıyla birlikte pek çok zincir marketin neredeyse tüm ürünlere zam yapmasıyla tüketiciler zorlu bir dönem geçirirken, Migros market 11 Haziran 2023 tarihinde önemli bir indirim kampanyasına imza attı.

Bulaşık deterjanlarından siyah dökme çaya, Pınar sucuk ürünlerinden ayçiçek yağı çeşitlerine, kağıt havludan süt ve salam çeşitlerine, hatta genel temizlik ürünlerinden temel gıda ürünlerine kadar birçok üründe büyük indirimler gerçekleştirdi. Normalde 230,90 TL'ye satılan bir ürünün fiyatını 123,90 TL'ye kadar düşüren Migros market, Söke marka 1 kg unun fiyatını ise 23,90 TL'den 12,90 TL'ye kadar indirdi.

Bu dev indirim kampanyasıyla birlikte Migros market, tüketicilere önemli bir fırsat sunarak maliyetleri düşürmeyi hedefliyor. Zam furyasının hüküm sürdüğü dönemde, tüketiciler için ekonomik açıdan büyük bir avantaj sağlayan Migros market, müşterilerinin alışveriş deneyimini daha da olumlu hale getirmeyi amaçlıyor.

İŞTE MİGROS İNDİRİM ÜRÜNLERİ

MİGROS

MİGROS

MİGROS

MİGROS

MİGROS

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN