Mustafa Sandal dillere düştü! Öyle bir ayakkabı giydi ki, "Gülşen bile bunu giymez"

Mustafa Sandal dillere düştü! Öyle bir ayakkabı giydi ki, "Gülşen bile bunu giymez"

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, giydiği ayakkabılarla magazin gündemine bomba gibi düştü! Oğuzhan Koç’un ardından sıra ona geldi. Öyle bir ayakkabı ile sahneye çıktı ki görenler “Gülşen bile bunu giymez” yorumunu yaptı. İşte Mustafa Sandal’ın gündem olan ayakkabısı…

Başarılı sanatçı Mustafa Sandal, son gaz konser vermeye devam ediyor. Son olarak ise çıktığı bir konserde giydiği ayakkabısı ile magazinin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Sandal, giydiği ayakkabılarla gündem olurken akıllara Oğuzhan Koç’un da benzeri bir ayakkabı ile sahneye çıtkığı anlar geldi.

MUSTAFA SANDAL’IN AYAKKABILARI GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, çıktığı bir konserde ayakkabıları ile gündem oldu. Topuklarının büyük ve gösterişli olması eleştiri almasına neden oldu. Geçtiğimiz sene Oğuzhan Koç’ta nikah töreninde benzer bir ayakkabı ile oldukça eleştirilmişti.

capture-20231009135942580.jpg

Mustafa Sandal’ın o hallerini görenler Oğuzhan Koç'a yaptıkları gibi 'traktör lastiği giymiş' yorumlarını yaptılar.

capture-20231009135924774.jpg

Konserde giydiği beyaz ayakkabılarıyla konuşulan ünlü şarkıcıya 'Oğuzhan'a mı özendin', 'Bir ayakkabı vakası daha', 'Al işte yine traktör tekeri', 'Ayakkabı diye kandırmışlar sizi lastik bu', ‘Gülşen bile bunu giymez’ gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN